Menu Sluiten

Alle maten 1 prijs - tot maat 56!

Dames pakken

2 Artikelen

Elegante dames pakken en kostuums bij Your Look… for less!

Vrouwen hebben ontzettend veel keuze wat kledij betreft. Er zijn oneindig veel combinaties mogelijk en dit maakt elke vrouw uniek. Your Look... for less! beschikt dan ook over een breed assortiment kledingstukken. Deze kledingstukken zijn niet alleen in kleine, maar ook in grotere maten te bestellen. Hierbij geldt altijd: alle maten, één prijs! U kunt eindeloos combineren met onze kledingstukken om het door u gewenste resultaat te behalen.

Heeft u een belangrijke zakelijke aangelegenheid of wilt u zich graag netjes kleden voor een formeel feestje? Dan heeft Your Look... for less! perfecte dames pakken voor u. Dames komen overal mee weg; hedendaags hebben dames niet alleen de keus uit verschillende jurken; ook dames pakken zijn grote winnaars en dit kledingstuk doet het vaak erg goed. Het straalt zelfverzekerdheid en een sterke persoonlijkheid uit. meer

Zie er altijd tiptop uit op de werkvloer met de dames pakken van Your Look... for less!

Heeft u een belangrijke meeting, of draagt u gewoon graag iets formeels op de werkvloer? Als u gaat lunchen met uw zakenpartners, wat draagt u dan het liefst? Gaat uw dochter trouwen en wilt u anders voor de dag komen dan anderen? Dan zijn dames pakken het antwoord! Dames pakken kunnen altijd. Ze stralen elegantie en verfijning uit, laten uw figuur perfect uitkomen en u ziet er tegelijkertijd zeer stijlvol uit. De zakelijke look is het op dit moment hélemaal. Dames pakken zijn echte klassiekers in uw garderobe.

Dames pakken: verfijning op haar best

Dames pakken komen meestal het beste tot hun recht in de tinten zwart, donkerblauw en grijs. Hieronder bevelen wij een simpele witte blouse, of eventueel een blouse in een zachte tint aan. Denk hierbij aan lichtroze of lichtblauw. Wij raden u aan eens een kijkje te nemen in onze categorie ‘Blouses’; wellicht komt u daar de perfecte blouse tegen die nauw aansluit aan uw damespak met perfecte pasvorm. Naast de standaard kleuren, hebben wij ook een rood damespak in ons assortiment. Deze is perfect voor de vrouw die op een subtiele manier wilt opvallen. Neemt u rustig een kijkje en beslis welk dames pakken het beste bij u en de gelegenheid passen.

Gemakkelijk en snel online shoppen bij Your Look... for less!

Via onze webwinkel kunt u heel gemakkelijk uw dames pakken bestellen. U ‘legt’ het gekozen damespak in uw winkelmandje, rondt de bestelling af en wij doen de rest. Your Look... for less! zorgt ervoor dat uw damespak netjes en zo snel mogelijk bij u thuis afgeleverd wordt. Indien u nog verdere vragen heeft, kunt u ons telefonisch bereiken op 010-7141499. Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08:30 tot 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00. Ook per e-mail zijn we bereikbaar; u kunt een e-mail verzenden naar klantenservice@your-look-for-less.nl.

Econda-Logo