Menu Sluiten

Alle maten 1 prijs

Badpakken

22 Artikelen

Heerlijk ontspannen in badpakken van Your Look… for less!

Gaat u lekker een weekje of twee met vakantie? Bent u van plan om heerlijk te ontspannen in de zon, aan het zwembad of het strand? Dan is het belangrijk uw garderobe daar goed op voor te bereiden! Gaat u naar een warme plek, dan is het verstandig te denken aan jurkjes, rokken, korte broeken, tops en natuurlijk badpakken! U zult in die warmte niet veel kleding willen dragen; dat is immers vaak te warm. Dan zijn badpakken ideaal! U kunt badpakken dragen wanneer u gaat zonnen of zwemmen, en de kans is groot dat u met de badpakken van Your Look... for less! een geweldige vakantie gaat beleven! Het is altijd verstandig om meerdere badpakken te hebben; zo kunt u regelmatig wisselen. U zult een badpak hoogstwaarschijnlijk elke dag en de hele dag dragen; dan is het makkelijk wanneer u de dag erna een andere aankunt.

Zwemmen kunt u zowel in de zee als in het zwembad met de badpakken van Your Look... for less! Ondanks het chloor en het zout en zand in de zee, hoeft u niet bang te zijn dat uw badpak daar niet tegen kan. Wij hebben onze badpakken zo ontwikkeld dat ze allemaal een goede kwaliteit hebben en een perfecte pasvorm. U zult zich geweldig voelen in badpakken van Your Look... for less!

Sportief zijn in badpakken van Your Look... for less!

Onze badpakken kunt u ook prima gebruiken voor sportieve activiteiten. Of u nu zo nu en dan baantjes zwemt in het overdekte zwembad bij u in de buurt, aan waterpolo doet of wateraerobics; alle sportieve activiteiten zijn mogelijk met onze badkleding! De badkleding sluit nauw aan en zorgt ervoor dat u gestroomlijnd bent, zodat u elke keer weer glad door het water kunt gaan.

Badpakken in grote maten online bestellen bij Your Look... for less!

Ook voor de vollere dames heeft Your Look... for less! een ruim assortiment aan mooie badpakken! Wij bieden alle badpakken namelijk aan in alle mogelijke maten. Hierbij geldt altijd `alle maten, één prijs!`. U hoeft dus nooit meer te betalen voor meer stof. Dat is nog eens prettig online shoppen!

Mooie badpakken in allerlei kleuren en prints bij Your Look... for less!

Bent u op zoek naar een neutraal badpak? Dan kunt u bij Your Look... for less! neutrale badpakken vinden. Heeft u graag een fleurig badpak met een leuke print of leuke kleurtjes? Dan bent u bij Your Look... for less! zeker aan het juiste adres! Wij bieden u badpakken aan die volledig aansluiten bij uw wensen. Wij vinden uw wensen namelijk erg belangrijk. Daarom probeert Your Look... for less! ook elke dag weer een collectie samen te stellen die bij u past. Ontdek onze veelzijdigheid en kies uw favorieten uit!

Econda-Logo