Menu Sluiten

Alle maten 1 prijs

BH

77 Artikelen

De perfecte bh voor elke dame bij Your Look… for less!

Een bh is een erg belangrijk kledingstuk voor de vrouw. Tegenwoordig is de bh niet meer alleen praktisch; het is uiteraard belangrijk dat de bh voldoende steun geeft en een goed draagcomfort heeft; echter wordt het uiterlijk van de bh ook steeds belangrijker! De bh mag gezien worden! Your Look... for less! heeft de laatste trends op het gebied van lingerie voor u uitgezocht, en zo een geweldige collectie samengesteld. Deze collectie is speciaal voor u, en wij hebben dan ook veel tijd en aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze bh’s. Bent u nieuwsgierig geworden? Neemt u dan gauw een kijkje in onze categorie, en wie weet vindt u uw nieuwe favoriete bh.

Eén bh, verschillende modellen – bij Your Look... for less! kunt u het vinden!

De bh is door de jaren heen steeds verder ontwikkeld. Het kledingstuk is dan ook al eeuwen oud en er worden steeds vaker nieuwere modellen ontwikkeld. Zo was er eerst de klassieke bh, tegenwoordig is er ook de push-up bh, een balconnette bh en nog vele anderen. U kunt zelf kiezen welk model u het prettigst vindt.

Een bh kunt u met bandjes kopen, maar ook strapless. Hierbij is het mogelijk om de bandjes eraf te halen wanneer u bijvoorbeeld een strapless jurk draagt. Your Look... for less heeft ook een ruime selectie aan bh’s met beugel en zonder beugel. Dit heeft te maken met uw comfort; sommige dames vinden een beugel namelijk erg vervelend. Bovendien kan de bh verschillende sluitingen hebben. Standaard is de sluiting aan de achterkant. Erg functioneel is de bh met voorsluiting; deze kunt u gemakkelijk zelf openen en is vooral erg handig wannneer u bijvoorbeeld net geopereerd bent.

Een hippe bh voor elke dame bij Your Look... for less!

U kunt uw bh tegenwoordig in allerlei kleuren en met allerlei prints kopen. Wij hebben online een enorm assortiment aan bh’s; er zit er dus sowieso één tussen die exact past bij hetgeen waar u naar op zoek bent. U kunt ervoor kiezen om een bh te bestellen met een leuke kleur, een leuke print, afgewerkt met romantisch kant of glanzend satijn; u kunt het zo leuk maken als u zelf wilt! U kunt uw bh bij Your Look... for less! online bestellen voor een voordelige prijs. Hierbij maken wij geen onderscheid; ook de dames met grote maten kunnen bij ons voor een passende bh kijken! Hierbij geldt altijd: ‘alle maten, één prijs!’. Voel u vrouwelijk en zeker, in een bh van Your Look... for less!

Econda-Logo