Menu Sluiten

Alle maten 1 prijs

Capri broek

313 Artikelen

Capri-broek voor modieuze dames in de online shop Your Look… for less!

Wanneer het een prachtige lente-dag is en het zonnetje lekker schijnt, kunt u uzelf langzamerhand een zomerse look geven. De capri-broek is een perfecte oplossing wanneer het nog een beetje fris is! De capri-broek is een kortere broek die meestal reikt tot iets over de knie. Deze capri-broek wordt vaak afgewerkt met een kleine split aan de zijkant van elke broekspijp. De capri-broek is de ideale mix tussen de lange broek en de korte broek! Your Look... for less! heeft een ruim assortiment aan capri-broeken die u perfect zullen staan! Een capri-broek kunt u erg leuk combineren met allerlei andere kledingstukken. De capri-broek zag men voor het eerst in de jaren’50 van de vorige eeuw en is nog altijd een erg populair kledingstuk in de modewereld. Bij Your Look... for less! vindt u de leukste voordelige modellen van de capri-broek!

Capri-broek voor een stijlvolle look bij Your Look... for less!

De capri-broek is weer helemaal terug van weggeweest! Dit kledingstuk is geweldig en u kunt het perfect combineren met andere leuke kledingstukken uit onze online shop. U kunt op de capri-broek een leuke top dragen wanneer het heerlijk weer is. Leuke shirts, mooie truien en vesten kunt u ook perfect dragen op uw capri-broek. De capri-broek kunt u dragen met lage gympen voor een ietwat sportievere uitstraling en een paar ballerina’s kunt u onder uw capri-broek dragen voor een lieflijke vrouwelijke look. Wilt u iets meer pit in uw outfit brengen? Dan kunt u de capri-broek dragen met een paar mooie pumps. Dit geeft u een op en top vrouwelijk gevoel en u straalt zowel van binnen als van buiten. Ideaal voor een avondje uit! De lengte van de capri-broek is perfect voor pumps; doordat er nog een stukje huid te zien is, creëert u in een handomdraai een vrouwelijke, romantische look. U kunt het eventueel nog combineren met geweldige sierraden en accessoires en u bent helemaal klaar voor een romantische avond!

Capri-broek in grote maten bij Your Look... for less!

Dames met een maatje meer geven wij altijd wat extra aandacht. Wij vinden het namelijk erg belangrijk, dat de dames met grote maten de mogelijkheid hebben om voor een voordelige prijs mee te kunnen met de meest actuele modetrends. Onze capri-broek kunt u dan ook bestellen in alle maten. Hierbij geldt bij Your Look... for less! ‘alle maten, één prijs’!

Econda-Logo