Menu Sluiten

Al 10 jaar voor u alle maten 1 prijs

Gilet

70 Artikelen
-40%
-52%
-40%
-36%
-30%
-34%
-50%
-21%
-42%
-52%
-21%
-40%
-32%
-43%
-53%
-50%
-48%
-52%

Gilet voor een stijlvolle look bij Your Look… for less!

Een gilet is een mouwloos vest, wat oorspronkelijk gedragen werd als onderdeel van een drie-delig pak. Hieronder wordt een nette broek, een gilet en een colbert verstaan. Hieronder wordt dan vaak een overhemd gedragen. Dit standaard pak is weggelegd voor de heren, maar tegenwoordig wordt een gilet ook alledaags gedragen. Niet alleen door de heren, integendeel; de dames dragen met regelmaat een gilet en dit is hedendaags dan ook een belangrijk kledingstuk in de modewereld geworden. Er zijn tegenwoordig dan ook verschillende modellen van de gilet te vinden. De traditionele variant is nog de nette gilet in zakelijke tinten als grijs, zwart en wit. Dit gilet heeft een sluiting met knoopjes en wordt meestal over een overhemd of blouse gedragen. Zowel mannen als vrouwen kunnen de traditionele gilet dragen naar een formeel evenement of gewoonweg op de werkvloer. Bij Your Look... for less! vindt u de geschikte gilet voor een stijlvolle uitstraling!

Gilet voor elke dag bij Your Look... for less!

De gilet is dus tegenwoordig niet meer alleen een formeel kledingstuk. Zowel mannen als vrouwen kunnen de gilet op een alledaagse dag perfect dragen. U kunt als heer de gilet combineren met een overhemd of een hip shirt. Dit kan een shirt zijn met lange mouwen, maar ook met korte mouwen. Dames kunnen een gilet combineren met een mooie blouse, een leuke top of een mooi shirt. U kunt de gilet zowel met prints dragen als met effen en neutrale kleuren.

Wij bieden u verschillende modellen van de gilet, die alle dienen voor verschillende momenten. Zo hebben we een mouwloos vest, wat u kunt dragen wanneer het wat kouder is. Zo houdt u uw bovenlichaam warm, waarbij uw armen alle bewegingsvrijheid hebben. Ook kunt u in ons assortiment vele sportieve modellen vinden van de gilet. Deze modellen zijn perfect voor buiten; wanneer u een herfstwandeling gaat maken of gaat ravotten met uw (klein)kinderen: u heeft tenslotte alle bewegingsvrijheid die u nodig heeft, maar uw bovenlichaam wordt toch voldoende beschermd.

Een comfortabel gilet in elke maat bij Your Look... for less!

Bij Your Look... for less! kunt u voor elke maat terecht. Zo kunnen ook de dames en heren met een maatje meer, een leuk gilet online bij ons bestellen. Dit gaat heel gemakkelijk en snel - shoppen was nog nooit zo leuk!

Econda-Logo