Menu Sluiten

Al 10 jaar voor u alle maten 1 prijs

Pyjamas

136 Artikelen
-28%

Pyjamas voor dames en heren online bij Your Look… for less!

Uw nachtrust is erg belangrijk en het is dus essentieel dat u ervoor zorgt dat u zich zo comfortabel mogelijk voelt gedurende de nacht. U kunt uw nachtrust niet sturen, maar door middel van de juiste bezigheden en middelen kunt u wel aan een betere nachtrust bijdragen. Zo is het verstandig om een paar uur voordat u gaat slapen, niets zwaars meer te eten. Uw lichaam moet dat zware eten namelijk verwerken en dat is wat u wakker houdt. Bovendien is koffie of thee voor het slapen gaan ook niet zo’n verstandig idee; door de cafeïne krijgt uw lichaam een energie boost en dat is juist niet noodzakelijk als u wilt gaan slapen. Een kalmerende thee is daarentegen wel prima te drinken voor het slapen gaan.

U kunt ervoor zorgen dat de temperatuur in uw slaapkamer en in uw bed ideaal is. Dat houdt dus in, dat het niet te warm en niet te koud is. Dit is natuurlijk nogal vaag, maar vaak wordt een kamertemperatuur rond de 19 à 20 graden goed gewaardeerd. Dit is uiteraard per persoon verschillend: u voelt vanzelf wanneer een temperatuur precies goed is voor uw welzijn. Wanneer de temperatuur optimaal comfortabel aanvoelt, kunt u gemakkelijk slaap vatten. Wat ook niet geheel onbelangrijk is, zijn de juiste pyjamas. Uw pyjamas dienen van de juiste stof te zijn, zodat u de mogelijkheid heeft uw lichaam te laten ademen, ondanks dat u pyjamas draagt. Het is altijd handig om meerdere pyjamas in uw kast te hebben. Als u slaapt, zweet uw lichaam namelijk ook. Het lichaam voert alle afvalstoffen af en deze blijven in pyjamas hangen. Als u meerdere pyjamas heeft, kunt u gemakkelijk afwisselen en regelmatig verschonen. Zo zorgt u zelf voor een frisse en comfortabele nacht!

Goedkope pyjamas voor een ieder online bestellen bij Your Look... for less!

Bij Your Look... for less! hebben wij een ruim assortiment aan pyjamas voor heren en pyjamas voor dames. Pyjamas bieden we aan in verschillende modellen, zodat er voor u altijd een geschikt model tussen zit. Zo is er de shortama, het nachthemd, klassieke pyjamas met lange of korte mouwen en onze pyjamas kunt u bestellen in allerlei kleuren en met de leukste prints. Bovendien kan iedereen onze pyjamas bestellen; wij bieden de pyjamas namelijk aan in alle maten. Dames en heren met grote maten kunnen ook bij ons terecht! Hierbij geldt ons motto: ‘alle maten, één prijs’. Slapen is een feestje, met pyjamas van Your Look... for less!

Econda-Logo