Menu Sluiten

Alle maten 1 prijs

Rok

96 Artikelen

Fleurige rok voor een zonnige dag bij Your Look… for less!

Wanneer de eerste zonnestralen weer beginnen te schijnen, wordt iedereen weer een stuk vrolijker. De winter is voorbij en de lente komt eraan! Vogeltjes die fluiten, de bloesem in de bomen en een koude wind verandert langzaam in een fris en luchtig briesje. Een kledingstuk wat perfect past bij een mooie zonnige lentedag is de rok. De rok is al eeuwenoud en nog altijd even populair als voorheen. Sterker nog; het wordt alleen maar populairder. De rok is een perfecte combinatiepartner met allerlei shirts en tops. Het geeft u een fleurige en feminiene uitstraling en u zult stralen als de zon. De rok kunt u combineren met allerlei schoenen. Zo kunt u een paar slippers dragen wanneer het ècht warm is, maar als het toch nog iets te fris is, kunt u de rok combineren met leuke laarsjes of stoere gympen. Zo creëert u gelijk een andere look!

Mooie rok voor elk seizoen bij Your Look... for less!

De rok behoort tegenwoordig niet meer alleen tot de zomergarderobe. Ook in de herfst en de winter is de rok een uitermate geschikt kledingstuk! U kunt de rok in de herfst combineren met een panty, een paar laarsjes en een mooie trui. Dit geeft uw look een warme en knusse uitstraling. Deze outfit kunt u ook prima dragen in de winter. Vindt u een panty echter nog te koud voor onder uw rok? Dan kunt u de rok natuurlijk ook combineren met een legging of een dikke gebreide maillot. Laatstgenoemde geeft uw look wat extra winter flair! Er zijn verschillende modellen van de rok te vinden in het assortiment van Your Look... for less!. Ontdek het ruime assortiment en laat u inspireren door onze modellen. Laat uw fantasie erop los en creëer de meest geweldige outfits! De rok is zowel een formeel als een informeel kledingstuk. Of u nu een alledaagse dag heeft, een zakelijke bijeenkomst of een leuk feestje; de rok past altijd!

Stijlvolle rok voor elke dame online bij Your Look... for less!

Dames met een maatje meer hebben vaak niet zoveel keuze. Reguliere winkels bieden mode aan tot een bepaalde maat en daarna bent u genoodzaakt naar een speciale winkel te gaan. Hier betaalt u vaak de hoofdprijs en dit doet niet veel goeds voor uw portemonnee. Bij Your Look... for less! kunnen wij uw dag weer goed maken! Wij bieden ons gehele assortiment aan in alle maten. Ook de grote maten komen hierbij aan bod. Zo heeft u keuze uit de beste mode, voor een voordelige prijs! Hierbij geldt namelijk ons motto: “alle maten, één prijs!”. Dat is nog eens fijn online winkelen!

Econda-Logo