munten
Alle maten 1 prijs
bill
Kopen op rekening of via iDeal
retourzending
100 dagen gratis retourneren
Startpagina/Dames/Kleding/Jassen/Tussenseizoens jacks
Jack - bleu
Jack
Meerdere kleuren verkrijgbaar.
slechts € 69,-
Meer artikelen uit deze categorie:

Het juiste jack voor elke temperatuur

Met behulp van onze warmteniveaus vindt u precies wat u zoekt: ideale metgezellen voor elk weer. Eén sneeuwvlok voor lichte tussenjacks, twee sneeuwvlokken voor warme jacks en drie sneeuwvlokken voor extra hoge warmteafgifte. Ontdek nu uw persoonlijke warmtefavorieten.

Het juiste jack voor elke temperatuur

De dames tussenjas: de ideale jas voor elke seizoen

Het is een dilemma waar elke vrouw met het aanbreken van de tussenseizoenen mee te maken kan krijgen: welke jas moet u nu precies aan? Een winterjas is veel te warm, wanneer de zon al langzaam weer in de lucht te zien is tijdens de lente. Een zomerjas is aan de andere kant juist te fris, zeker als er af en toe een flinke wind staat tijdens de herfstdagen. Er is gelukkig een hele stijlvolle en perfecte oplossing voor dit probleem: de dames tussenjas.

De dames tussenjas kan namelijk eigenlijk altijd wel. Tijdens de lente is deze damesjas koel genoeg zodat u er niet in gaat zweten, terwijl het tijdens koude dagen juist beschermt tegen de frisse weersomstandigheden. De tussenjassen voor dames zijn hierdoor de ideale overgangsjassen, die naar vele verschillende gelegenheden gedragen kunnen worden. Een dames tussenjas mag daarom eigenlijk niet in uw garderobe ontbreken. En met allerlei verschillende maten in het assortiment is het ook gewoon heel eenvoudig om een nieuwe favoriete tussenjas te vinden.

Bij welk weer kunt u een tussenjas dragen?

Een dames tussenjas kan naar veel verschillende gelegenheden gedragen worden, en daarbij ook tijdens veel weersomstandigheden. Tijdens de tussenseizoenen, de lente en de herfst, is het natuurlijk vaak moeilijk te voorspellen wat het weer precies gaat zijn die dag, maar met een dames quilted jacket bent u toch goed voorbereid. Zo kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk:

Een gewatteerde tussenjas voor dames dragen tijdens de onverwacht koude herfstdagen. De gewatteerde stof zorgt namelijk voor een extra laagje in de voering van uw damesjas, waardoor u heerlijk warm blijft in uw leuke tussenjas voor dames.

Een tussenjas met capuchon voor dames en een halflange tussenjas voor dames zijn allebei perfecte jassen voor wanneer er regenbuien zijn voorspeld. De jas bedekt meer van uw benen, waardoor uw broek minder snel doorweekt wordt. De capuchon beschermt uw gezicht tegen de neerslag.

Een korte tussenjas voor dames is het beste kledingstuk, wanneer u graag een jasje meeneemt voor frisse herfstdagen of misschien zelfs zomeravonden. Een kort jasje beschermt u tegen elke koele wind.

Wat zijn de voordelen van een langere tussenjas?

Dames tussenjassen brengen veel voordelen met zich mee. Eén van deze voordelen is dat u deze damesjas het hele jaar door wel kan dragen, vooral tijdens de tussenseizoenen. Een ander voordeel is dat de jas makkelijk overal mee naartoe te nemen is. Dat laatste komt vooral doordat een tussenjas een lichte jas is, die handig kan worden opgerold.

Van alle soorten dames tussen jassen wordt misschien wel de langere tussenjas wat vaker over het hoofd gezien, omdat veel vrouwen eerder de overstap maken naar een winterjas dan voor deze langere jas kiezen. Deze tussenjas heeft echter juist enorm veel voordelen:

De langere tussenjas beschermt beter tegen de regen. Vooral als u ergens op de fiets naartoe gaat, zorgt deze tussenjas ervoor dat uw zadel niet al te nat wordt. Dit komt doordat de langere jas er overheen hangt. Tijdens het wandelen beschermt deze jas een deel van uw benen, waardoor u minder doorweekt wordt.

De langere tussenjas voor vrouwen is makkelijk te combineren binnen vele outfits. De langere dames tussenjas is daardoor ook naar veel verschillende gelegenheden te dragen. Zo misstaat een lange tussenjas niet naar uw werk, maar kan deze ook zeker mee tijdens avondje uit. Door de eindeloze combinatiemogelijkheden blijft een dames tussenjas ook altijd in de mode.

De langere tussenjas benadrukt uw lengte. Doordat de jas niet bij de heupen eindigt, worden de verticale lijnen in uw lichaam benadrukt. Hierdoor lijkt u wat langer, en minder breed.

Hoe combineert u een tussenjas in stijl?

Het werd al eerder benoemd als één van de voordelen van een dames tussenjas: de dames jas is eindeloos te combineren. Zo is de damesjas naar veel verschillende gelegenheden te dragen. Wij zetten ter inspiratie alvast een aantal outfitcombinaties op een rijtje, zodat u kunt kiezen welke modieuze stijl het beste bij uw goede smaak past.

Bij een sportieve tussenjas voor dames kunt u sneakers en een spijkerbroek dragen. De hele outfit komt zo sportief over, en heeft nog altijd als groot voordeel dat deze onder alle weersomstandigheden gedragen kan worden. De gehele outfit is heel stijlvol, maar met een sportief randje.

Wilt u voor een chiquere verschijning gaan met uw nieuwe dames tussenjas? Combineer deze dan met een trui met een kraag. De kraag houdt uw nek niet alleen lekker warm, maar zorgt ook voor een klassiek en chic randje aan uw outfit. Hiermee is het een ideale look voor bijvoorbeeld naar het werk. Een zwarte dames tussenjas werkt het beste bij deze outfit, omdat zwart eveneens een klassieker is.

Een tussenjas voor dames in beige is ideaal te combineren met een jurk en mooie, vrouwelijke accessoires. Zo stelt u een hele elegante outfit samen, die ook in de zomermaanden niet misstaat. Een paar chique schoenen eronder, zoals pumps of ballerina’s, en de outfit kan zelfs naar een feestje gedragen worden.

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Nu aanmelden en geld besparen!

Ik wil in de toekomst graag aanbiedingen, trends en acties ontvangen die worden aangeboden op your-look-for-less.nl (uitgevoerd door Your look for less! Handelsgesellschaft mbH) ...

Meer tonen
NL-banner neu sanl