Menu Sluiten

Alle maten 1 prijs - tot maat 56!

Schoenen

1 Artikelen

Gunstige herenschoenen online

Schoenen zijn erg belangrijk in onze samenleving, je moet er niet aan denken in een stuk glas te staan daarom dragen we schoenen. Schoenen beschermen je voeten tegen vuil, vocht, harde ondergrond, kou en scherpe voorwerpen. Er is geen kledingstuk zo dynamische als de schoen, constant wisselend van trent en er zijn duizende keuzes mogelijk, zo zit er voor iedereen de perfecte paar schoenen tussen. Herenschoenen komen in veel verschillende soorten en maten daarom hebben wij een uitgebreid assortiment zodat er voor iedereen moderne man wel die perfect schoen tussen zit.meer

Onze gunstige herenschoenen komen in verschillende soorten en maten, wij maken dan ook gebruik van de 1 maat 1 prijs regel, zo hoeft u niet meer te betalen als u grotere voeten heeft.

herenschoenen bij de online shop van YOUR LOOK... FOR LESS! kopen

Wij hebben onze online shop zo in elkaar gezet dat hij voor iedereen makkelijk te begrijpen is, zo kan iedereen optimaal genieten van de producten die YOUR LOOK... FOR LESS! te bieden heeft. U kunt uw schoenen gemakkelijk online bij ons bestellen u hoeft alleen het artikelnummer op het bestelformulier in te vullen en ten slotte vult u uw klantgegevens in en nu maar wachten op die gunstige schoenen.

De schoenen zal binnen een week naar u toegezonden worden en als uw gunstige schoenen niet meteen leverbaar is ontvangt u uw schoenen binnen ongeveer 3 weken. De betaling voor de schoenen dient binnen 14 dagen na de levering voltooid te worden, de verzendkosten bedragen € 5,50. Voor verder informatie over onze leveringen, betalingen en voorwaarden klikt u met een klik van de muis op service, daar vindt u alle informatie die u nodig heeft. Mocht u toch vragen of opmerkingen hebben kunt u ons telefonische bereiken van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 21:00 en ook zaterdag zijn wij telefonische bereikbaar van 09:00 tot 17:00 op 010 – 711 14 99.

Econda-Logo