Betaling

Factuur

Wij verwachten uw betaling binnen 14 dagen na de levering. In uitzonderingsgevallen leveren wij alleen na vooruitbetaling. De verzendkosten bedragen € 5,50.

ING Bank N.V
IBAN: NL19INGB0007065934
BIC: INGBNL2A

iDEAL – hoe werkt het?

 • Kies iDEAL als betaalwijze en selecteer uw bank.

 • Na het plaatsen van uw bestelling wordt u automatisch doorgeleid naar de door u gekozen bank.

 • Meld u hier aan met uw bankgegevens en bevestig de transactie.

 • Na succesvolle afronding ontvangt u een bevestiging van uw bestelling per e-mail.

ideal2

Kopen met PayPal

Veilig en eenvoudig betalen
Open een PayPal-account. Verbind uw bankrekening of creditcard met uw PayPal-account en u kunt betalen met PayPal.

PayPal – hoe werkt het?

 • Na uw bestelling sturen wij u automatisch door naar de PayPal-pagina.

 • U kunt zich daar aanmelden met uw PayPal-inloggegevens of u kunt een nieuw account aanmaken.

 • Om veiligheidsredenen kan het nodig zijn om een code in te voeren. Hiervoor stuurt PayPal u bij het aanmelden de code via sms naar het telefoonnummer dat u in uw PayPal-account heeft geregistreerd. Als alternatief wordt u gebeld door PayPal op het telefoonnummer dat u heeft geregistreerd.

 • U bevestigt de betaling: het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven, ongeacht de leveringsdatum.

 • Na een succesvolle afronding van de betaling ontvangt u bevestiging per e-mail


Veilig betalingsverkeer

PayPal is TÜV-gekeurd en voldoet daarmee aan alle strenge eisen die de TÜV aan een veilig online betaalsysteem stelt. Uw bankgegevens of creditcardnummer zijn veilig opgeslagen bij PayPal en beschermd door het SSL-protocol en de 128-bits versleuteling.

Zie de PayPal-helppagina's voor meer informatie.

Aankoop met creditcard

U kunt bij ons ook makkelijk en veilig met een creditcard betalen als deze in Nederland is uitgegeven. Het aankoopbedrag wordt pas bij levering van artikelen afgeschreven. Met de creditcards die door Visa, MasterCard en Diners Club International in Nederland zijn uitgegeven doorloopt u dankzij de moderne encryptietechnologie 3D-Secure 2.0 een veilig betaalproces, omdat alle bestel- en creditcardgegevens alleen in gecodeerde vorm naar ons worden verzonden. U profiteert bij het winkelen dus van het hoogste niveau van veiligheid!

Wat is 3D Secure 2.0?
De Europese richtlijnen voor betaaldiensten zijn gewijzigd om online creditcardbetalingen nog veiliger voor u te maken. 3D Secure 2.0 wordt beschouwd als de hoogste veiligheidsnorm voor creditcardbetalingen. Wanneer u uw bestelling plaatst, wordt u gevraagd om uzelf via 3D Secure 2.0 te verifiëren. De naam van de verificatie kan afhangen van de aanbieder van de creditcard (bijv. Visa Secure of Mastercard Identity Check)

Via 3D Secure 2.0 controleert uw bank of u de legitieme kaarthouder bent en daarom bevoegd bent om de transactie uit te voeren. De authentificatie wordt uitgevoerd aan de hand van een combinatie van twee van de volgende drie kenmerken:

 • Feiten en gegevens die alleen bij u als klant bekend zijn, zoals een wachtwoord

 • Interactie via een object, zoals uw eigen smartphone of een card

 • Biometrische kenmerken zoals een vingerafdruk

Wat moet u doen om van 3D Secure 2.0 gebruik te maken?

Als u dit nog niet hebt gedaan, moet u voor het gebruik van 3D Secure 2.0 deze functie activeren bij uw creditcard. De meeste banken bieden deze service online aan. Dit komt u heel eenvoudig te weten via de website van uw bank. Als u zich al eerder hebt aangemeld voor 3D Secure, hoeft u dit niet opnieuw te doen. De volgende stap is om samen met uw bank de authenticatiekenmerken te definiëren. Voor het authenticatieproces hebben sommige banken een smartphone-app ontwikkeld. Voor meer informatie of algemene informatie over 3D Secure 2.0 kunt u het beste contact opnemen met uw bank.

Bestelproces

 • Voeg de gewenste artikelen toe aan het winkelmandje

 • Selecteer als betaalmethode aankoop met creditcard en voer uw creditcardgegevens in. (Er wordt een verbinding tot stand gebracht met uw bank. De overdracht van de gegevens vindt veilig plaats en uitsluitend tussen u en uw bank - we hebben geen toegang tot uw gegevens!)

 • Meld u aan met uw creditcardnummer, vervaldatum en CVC-code.

 • Uw bank controleert de authenticatie op de achtergrond. (Als u de betreffende app van de bank hebt geïnstalleerd, ontvangt u een pushmelding die u naar de app leidt en waar u om uw toegangsgegevens wordt gevraagd. De app vraagt u om uw persoonlijke code in te voeren of om uw vingerafdruk of iris te scannen. Deze methode is afhankelijk van uw bank en de individuele geregistreerde kenmerken.

 • Een succesvolle authenticatie bevestigt aan het systeem dat u de legitieme kaarthouder bent en bevoegd bent om de transactie uit te voeren. Alleen op deze manier kan het aankoopproces verder worden afgehandeld.

 • De bestelling wordt voltooid zodra onze bestelbevestigingspagina met het bestelnummer verschijnt. Sluit het tijdens uw bestelling het venster van uw browser niet!

Opmerking:

Vanaf de vierde online bestelling met de MasterCard vereisen sommige banken een aanmelding voor MasterCard SecureCode. Als u online wilt blijven bestellen met de MasterCard, dient u zich tijdens het bestelproces hiervoor aan te melden.

payment mastercardpayment visapayment discoverpayment diners club

Onze nieuwsbrief
Nu aanmelden en geld besparen!

Ik wil in de toekomst graag aanbiedingen, trends en acties ontvangen die worden aangeboden op your-look-for-less.nl (uitgevoerd door Your look for less! Handelsgesellschaft mbH) ...

Meer tonen
NL-banner neu sanl