Jeans

397
Verder

Gunstige dames jeans

Iedere moderne vrouw heeft minstens een paar jeans in haar garderobe omdat ze zo’n makkelijke pasvorm hebben en goed te combineren zij, het is een werkelijk mirakel, hij kan gecombineerd worden met shirts, tops,hemdem, vesten,truien,blazers en ga zo maar door.

Bij ons online assortiment vind u talloze gunstige jeans online, jeans zijn er in vele soorten en maten het is daarom ook niet makkelijk direct een keus te maken. Naast het feit dat er verschillende soorten en maten zijn, komen jeans ook in verschillende kleuren en pasvormen wat een keuze maken nu veel moeilijker maakt. Maar gelukkig is er voor iedereen een jeans met een perfecte pasvorm.

Onze gunstige jeans komen in verschillende soorten en maten, wij maken dan ook gebruik van de 1 maat 1 prijs regel, zo hoeft u niet meer te betalen voor een maatje meer.

Jeans bij de online shop van YOUR LOOK... FOR LESS! kopen.

Wij hebben onze online shop zo in elkaar gezet dat hij voor iedereen makkelijk te begrijpen is, zo kan iedereen optimaal genieten van de producten die YOUR LOOK... FOR LESS! te bieden heeft. U kunt uw jeans gemakkelijk online bij ons bestellen u hoeft alleen het artikelnummer op het bestelformulier in te vullen en ten slotte vult u uw klantgegevens in en nu maar wachten op die gunstige jeans.

De dames jeans zal binnen een week naar u toegezonden worden en als uw gunstige jeans niet meteen leverbaar is ontvangt u uw jeans binnen ongeveer 3 weken. De betaling voor de jeans dient binnen 14 dagen na de levering voltooid te worden, de verzendkosten bedragen € 5,50.Voor verder informatie over onze leveringen, betalingen en voorwaarden klikt u met een klik van de muis op service, daar vindt u alle informatie die u nodig heeft. Mocht u toch vragen of opmerkingen hebben kunt u ons telefonische bereiken van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 21:00 en ook zaterdag zijn wij telefonische bereikbaar van 09:00 tot 17:00 op 010 – 711 14 99.

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Nu aanmelden en geld besparen!

Ik wil in de toekomst graag aanbiedingen, trends en acties ontvangen die worden aangeboden op your-look-for-less.nl (uitgevoerd door Your look for less! Handelsgesellschaft mbH) ...

Meer tonen
NL-banner neu sanl