Tops

194
Verder

Gunstige dames tops

Tops zijn er in oneinig veel maten, soorten, kleuren en pasvormen zo zit er voor iedere vrouw de perfecte top bij. Bent u opzoek naar een casuale top om lekker thuis te dragen of zoekt u naar een leuke top voor een aankomend feestje, bij ons vindt u beide. Tops komen er in verschillende pasvormen. Dames tops zijn makkelijk te combineren met een broek, jeans, een rok of met een nette blazer. Iedere vrouw heeft minstens 4 tops in haar gaderobe en kan niet zonder, tops zijn gewoon makkelijk, goed te combineren en kunnen op elk moment van de dag gedragen worden.

onze gunstige tops komen in verschillende soorten en maten, wij maken dan ook gebruik van de 1 maat 1 prijs regel, zo hoeft u niet meer te betalen voor een maatje meer.

Tops bij de online shop van YOUR LOOK... FOR LESS! kopen.

Wij hebben onze online shop zo in elkaar gezet dat hij voor iedereen makkelijk te begrijpen is, zo kan iedereen optimaal genieten van de producten die YOUR LOOK... FOR LESS! te bieden heeft. U kunt uw tops gemakkelijk online bij ons bestellen u hoeft alleen het artikelnummer op het bestelformulier in te vullen en ten slotte vult u uw klantgegevens in en nu maar wachten op die gunstige tops.

De dames top zal binnen een week naar u toegezonden worden en als uw gunstige top niet meteen leverbaar is ontvangt u uw top binnen ongeveer 3 weken. De betaling voor de top dient binnen 14 dagen na de levering voltooid te worden, de verzendkosten bedragen € 5,50. Voor verder informatie over onze leveringen, betalingen en voorwaarden klikt u met een klik van de muis op service, daar vindt u alle informatie die u nodig heeft. Mocht u toch vragen of opmerkingen hebben kunt u ons telefonische bereiken van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 21:00 en ook zaterdag zijn wij telefonische bereikbaar van 09:00 tot 17:00 op 010 – 711 14 99.

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Nu aanmelden en geld besparen!

Ik wil in de toekomst graag aanbiedingen, trends en acties ontvangen die worden aangeboden op your-look-for-less.nl (uitgevoerd door Your look for less! Handelsgesellschaft mbH) ...

Meer tonen
NL-banner neu sanl