munten
Alle maten 1 prijs
bill
Kopen op rekening of via iDeal
retourzending
100 dagen gratis retourneren

Gunstige Rokken bij YOUR LOOK... FOR LESS!

U kunt gemakkelijk online rokken bestellen bij YOUR LOOK... FOR LESS! online. Met ons grote assortiment van rokken in verschillende soorten, kleuren en maten slaagd u altijd voor een mooie rok.Lange rokken, korte rokken, witte rokken, zwarte rokken, rokken met een kleurtje of rokken met een fleurig printje kunt u allemaal vinden in de online shop van YOUR LOOK... FOR LESS!. Rokken komen er in veel verschillende soorten, maten maar ook trends, de rok is een van de weinige kledingstukken die constant van trend wisselt. De rok word veelvuldig gebruikt omdat het een makkelijk kledingstuk is die goed te combineren is met uw gaderobe. Combinaties die we het meeste zien zijn met tops, shirts, blazers, nette jasjes en om het plaatje af te maken een paar mooie laarzen.

Onze gunstige rokken komen in verschillende soorten en maten, wij maken dan ook gebruik van de 1 maat 1 prijs regel, zo hoeft u niet meer te betalen voor een maatje meer.

Rokken bij de online shop van YOUR LOOK... FOR LESS! kopen.

Wij hebben onze online shop zo in elkaar gezet dat hij voor iedereen makkelijk te begrijpen is, zo kan iedereen optimaal genieten van de producten die YOUR LOOK... FOR LESS! te bieden heeft. U kunt uw rok gemakkelijk online bij ons bestellen u hoeft alleen het artikelnummer op het bestelformulier in te vullen en ten slotte vult u uw klantgegevens in en nu maar wachten op die gunstige rok.

De dames rok zullen binnen een week naar u toegezonden worden en als uw gunstige rok niet meteen leverbaar is ontvangt u uw rok binnen ongeveer 3 weken. De betaling voor de rok dient binnen 14 dagen na de levering voltooid te worden, de verzendkosten bedragen € 5,50. Voor verder informatie over onze leveringen, betalingen en voorwaarden klikt u met een klik van de muis op service, daar vindt u alle informatie die u nodig heeft. Mocht u toch vragen of opmerkingen hebben kunt u ons telefonische bereiken van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 21:00 en ook zaterdag zijn wij telefonische bereikbaar van 09:00 tot 17:00 op 010 – 711 14 99.

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Nu aanmelden en geld besparen!

Ik wil in de toekomst graag aanbiedingen, trends en acties ontvangen die worden aangeboden op your-look-for-less.nl (uitgevoerd door Your look for less! Handelsgesellschaft mbH) ...

Meer tonen
NL-banner neu sanl