munten
Alle maten 1 prijs
bill
Kopen op rekening of via iDeal
retourzending
100 dagen gratis retourneren

Gunstige dames blazers

Met ons grote online aanbod van blazers voor de moderne 50+ vrouw vindt u altijd een blazer die bij u past. Met onze dames blazers heeft u de mogelijkheid om vele combinaties samentestellen en de blazer kan naar vele gelegenheden gedragen worden. Onze gunstige blazers komen in verschillende soorten en maten, wij maken dan ook gebruik van de 1 maat 1 prijs regel, zo hoeft u niet meer te betalen voor een maatje meer. Ons assortiment bevat vele gunstige blazers voor gunstige prijzen, zo zit er altijd wel die perfecte blazer voor u bij.

De meest geliefde combinaties met een blazer zijn voornamelijk met een nette blouse, een mooi shirt of een top. Dames blazers staan ook erg leuk boven jeans, een rok of een nette broek.

Dames blazers kunnen naar werk gedragen worden, als casual of als de finishing touch aan uw chique outfit. Met een blazer kunt u nooit de fout ingaan, bent u niet zeker wat de dresscode is dan is een blazer de meest veilige optie.

Blazers bij de online shop van Your look... for less! kopen.

Wij hebben onze online shop zo in elkaar gezet dat hij voor iedereen makkelijk te begrijpen is, zo kan iedereen optimaal genieten van de producten die Your Look... for less! te bieden heeft. U kunt uw blazers gemakkelijk online bij ons bestellen u hoeft alleen het artikelnummer op het bestelformulier in te vullen en ten slotte vult u uw klantgegevens in en nu maar wachten op die gunstige blazers.

De dames blazers zal binnen een week naar u toegezonden worden als uw gunstige blazers niet meteen leverbaar is ontvangt u uw blazersbinnen ongeveer 3 weken. De betaling voor de blazers dient binnen 14 dagen na de levering voltooid te worden, de verzendkosten bedragen € 5,50.

Voor verdere informatie over onze leveringen, betalingen en voorwaarden klikt u met een klik van de muis op service, daar vindt u alle informatie die u nodig heeft. Mocht u toch vragen of opmerkingen hebben kunt u ons telefonische bereiken van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 21:00 en ook zaterdag zijn wij telefonische bereikbaar van 09:00 tot 17:00 op 010 – 711 14 99.

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Nu aanmelden en geld besparen!

Ik wil in de toekomst graag aanbiedingen, trends en acties ontvangen die worden aangeboden op your-look-for-less.nl (uitgevoerd door Your look for less! Handelsgesellschaft mbH) ...

Meer tonen
NL-banner neu sanl