munten
Alle maten 1 prijs
bill
Kopen op rekening of via iDeal
retourzending
100 dagen gratis retourneren

Cardigans

203

Gunstige dames vesten

Iedereen houdt van een lekker warm vest, ze kunnen buiten gedragen worden maar ook binnen zijn ze erg practische. Bijna iedere combinatie is mogelijk met een leuk vestje en je kunt een vest dan ook voor elke gelegenheid gebruiken. Onze vesten zijn makkelijk online te bestellen zo kunt u op elk moment van de dag dat perfecte vest online aanschaffen.

onze gunstige vesten komen in verschillende soorten en maten, wij maken dan ook gebruik van de 1 maat 1 prijs regel, zo hoeft u niet meer te betalen voor een maatje meer.

Vesten bij de online shop van YOUR LOOK... FOR LESS! kopen.

Wij hebben onze online shop zo in elkaar gezet dat hij voor iedereen makkelijk te begrijpen is, zo kan iedereen optimaal genieten van de producten die YOUR LOOK... FOR LESS! te bieden heeft. U kunt uw vesten gemakkelijk online bij ons bestellen u hoeft alleen het artikelnummer op het bestelformulier in te vullen en ten slotte vult u uw klantgegevens in en nu maar wachten op dat gunstige vesten.

Het dames vestenzal binnen een week naar u toegezonden worden en als uw gunstige vesten niet meteen leverbaar is ontvangt u uw vesten binnen ongeveer 3 weken. De betaling voor het vesten dient binnen 14 dagen na de levering voltooid te worden, de verzendkosten bedragen € 5,50. Voor verder informatie over onze leveringen, betalingen en voorwaarden klikt u met een klik van de muis op service, daar vindt u alle informatie die u nodig heeft. Mocht u toch vragen of opmerkingen hebben kunt u ons telefonische bereiken van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 21:00 en ook zaterdag zijn wij telefonische bereikbaar van 09:00 tot 17:00 op 010 – 711 14 99.

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Nu aanmelden en geld besparen!

Ik wil in de toekomst graag aanbiedingen, trends en acties ontvangen die worden aangeboden op your-look-for-less.nl (uitgevoerd door Your look for less! Handelsgesellschaft mbH) ...

Meer tonen
NL-banner neu sanl