Menu Sluiten

Grote maten

Wij houden van mode! En wij houden van alle vrouwen!
Daarom kunnen ook modeliefhebbers met vrouwelijke rondingen bij ons terecht voor een enorm aanbod actuele trends – tot maat 56.
En daarbij geldt natuurlijk ook ons motto: Alle maten 1 prijs!

Broeken >


Grote maten bij Your Look...for less!

Heeft u een maatje meer, maar wilt u toch modieuze kleding voor een klein prijs dragen? De online-shop Your Look...for less! biedt u een ruime keuze aan grote maten dameskleding. En het beste: wij hanteren de 1 prijs 1 maat regel. Daardoor hoeft u nooit meer, meer te betalen voor een maatje meer. Met kleding benadrukken wij onze eigen persoonlijkheid, onze waarden en normen. Daarom heeft u bij Your Look...for less! een grote keuze uit verschillende stijlen, kleuren en vormen en dat ook voor grote maten. Zo heeft u de mogelijkheid u eigen, persoonlijke stijl ook met een maatje meer te creëren.meer

Ontdek de verschillende kleurrijke grote maten modellen

U bent op zoek naar een moderne, casual grote maten spijkerbroek, of toch liever naar een elegant grote maten feestjurk? Bij Your Look...for less! vindt u het passende grote maten kledingstuk voor elk gelegenheid. Wij hebben alle grote maten voor u in overzichtelijke categorieën samengevat. Zo kunt u lekker vanuit de bank, met een kopje koffie of thee, bij Your Look...for less! naar grote maten kleding winkelen.

In twee stappen naar uw nieuwe grote maten lievelingskleding

De eenvoudige naviagtiestructuur helpt u erbij uw nieuwe maatje meer lievelingsstukken direct te vinden. U hoeft alleen nog het artikelnummer in het bestelformulier in te vullen en via de website aan ons te versturen. Binnen een week worden uw nieuwe grote maten kledingstukken bij u thuis bezorgd. Daarna heeft u twee weken de tijd om het bestelbedrag op de rekening van Your Look...for less! over te maken.

Bent u niet tevreden met u bestelling, dan heeft u de mogelijkheid het product binnen twee weken gratis te retourneren. Mocht u toch vragen of opmerkingen hebben kunt u ons altijd telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag, van 08:30 tot 21:00 en ook zaterdag zijn wij telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00 op 010 – 711 14 99.

Econda-Logo