munten
Alle maten 1 prijs
bill
Kopen op rekening of via iDeal
retourzending
Gratis terugsturen

Nachtkleding

282

Welke grote maten nachtkleding dames in grote maten is er te koop?

Damesnachtkleding in grote maten is eigenlijk gewoon even belangrijk als kleding voor overdag. Uw nachtrust is belangrijk, en een lekker zittende dames pyjama in grote maten kan een belangrijke bijdrage leveren aan het slaapcomfort. En ook al wordt uw nachtkleding misschien minder gezien dan uw outfit overdag, het is natuurlijk ook voor uzelf leuk om ’s nachts ook kleding te kunnen dragen waar u zich mooi in voelt. Daarom hebben wij veel verschillende soorten heerlijke damesnachtkleding in grote maten in het assortiment:

  • Een dames nachthemd in grote maten is nachtmode wat uit één groot kledingstuk bestaat. U kunt het als een soort nachtjurk dragen. Het nachthemd staat ook wel bekend als een nachtjapon in grote maten.

  • Een pyjama is misschien wel het meeste bekende kledingstuk binnen de nachtmode. Deze nachtkleding bestaat uit twee stukken: een dames pyjama-shirt in een grote maat én een dames pyjama-broek in een grote maat.

  • Een shortama is een speciaal soort dames pyjama waarbij de mouwen van het shirt en de pijpjes van de broek wat korter zijn. Zo is het een heerlijk luchtig exemplaar grote maten nachtkleding. Er is ook de capri-pyjama, die weer wat langer is dan de shortama, maar niet zo lang als de reguliere dames pyjama in een grote maat.

  • Als laatste is er ook nog de ochtendjas. Deze speciale nachtkleding voor mollige vrouwen is als een soort loungewear fijn in de ochtenden over uw nachtkleding heen te dragen, waardoor u minder last heeft van de koude temperatuur tijdens de wintermaanden.

Welke maat heeft nachtkleding in XL?

De Europese maat XL komt over het algemeen overeen met maat 42 voor vrouwen. Natuurlijk is dit niet de enige damesnachtkleding in grote maten die we in de collectie hebben. Alle maten tussen maat 46 tot en met maat 58 hebben we ook voor u in de collectie. Zo kunt u niet alleen de perfecte soort damesnachtkleding in een grote maat kiezen, maar ook uw nieuwe favoriete huispak in de juiste maat scoren.

Welke plus size nachtkleding is geschikt om zweten te voorkomen?

Het is een vervelende situatie die veel vrouwen overkomt: ’s nachts zweten. Er zijn daarom de volgende exemplaren nachtmode dames in grote maten in het assortiment, die beter bestand zijn tegen zweten:

  • Flanellen dames pyjama’s in grote maten zijn goede pyjama’s tegen het zweten, omdat flanellen damesnachtkleding in grote maten heel los wordt geweven. Hierdoor is het een luchtige stof.

  • Grote maten nachthemden met korte mouwen helpen ook bij het zweten, omdat deze pyjama simpelweg minder van uw lichaam bedekt. Deze grote mate nachtkleding is daarom minder warm.

  • U kunt ook voor katoenen plus size nachtmode kiezen, omdat katoen van nature een heel luchtige is, die bovendien ook nog lekker zacht aanvoelt.

  • Een luchtig lang nachthemd in een grote maat met een knoopsluiting is ook perfect tegen zweten. Doordat u de pyjama open kunt knopen, zorgt u ervoor dat u het minder gauw te warm krijgt.

  • Houdt u bij uw XL-dames nachtkleding ook rekening met de kleur of print van uw nachtkleding. Damesnachtkleding in grote maten in een lichtere kleur, zoals elegant wit of een romantische pastelkleur, is minder warm dan, bijvoorbeeld, de klassieke kleur zwart.

  • Vermijd u in ieder geval een dames nachthemd met lange mouw in een grote maat, want deze zorgen er juist voor dat u het wat warmer krijgt. Het zijn wel ideale japonnen voor als u het tijdens koudere maanden het warmer wilt hebben, zonder dat u onder een dikker dekbed wilt gaan liggen. U heeft zo de perfecte fijne balans tussen het iets warmer hebben, zonder dat de kans op zweten al te veel toeneemt.

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Nu aanmelden en geld besparen!

Ik wil in de toekomst graag aanbiedingen, trends en acties ontvangen die worden aangeboden op your-look-for-less.nl (uitgevoerd door Your look for less! Handelsgesellschaft mbH) ...

Meer tonen
NL-banner neu sanl