Levering & Retourneren

Levering

Uw bestelling wordt door PostNL bij u thuis bezorgd. Bent u niet thuis? Dan bezorgt PostNL het pakket bij de buren. Lukt dit niet, dan kunt u de eerst volgende werkdag vanaf 15:00 uur uw pakket ophalen bij een PostNL locatie.

Levering

Ecologische komplete levering

Milieuvriendelijk en duurzaam!

 

Als alle artikelen van uw bestelling leverbaar zijn, worden deze meteen in 1 zending binnen ongeveer 3 - 5 werkdagen verstuurd. Is niet alles meteen voorradig, reserveren wij de gewenste artikelen tot de bestelling compleet is. Echter op zijn laatste na 3 weken verlaat uw pakket ons magazijn. Zijn dan niet alle artikelen leverbaar, ontvangt u de bestelling in delen.

Directe levering

Als alle artikelen van uw bestelling leverbaar zijn, worden deze meteen binnen ongeveer 3-5 dagen verstuurd. Als niet alle artikelen meteen leverbaar zijn ontvangt u een nalevering of naleveringen zo gauw de artikelen wel leverbaar zijn.

Gewenste levertermijn

 

(zonder bijkomende kosten)

Indien u een speciale-levertermijn wenst, die tenminstens een week na uw bestelling ligt, is dat geen probleem. U kunt gewoon de week aangeven wanneer wij moeten leveren. Bij uw bestelling moet u dan de eerste werkdag van de bewuste week aangeven.

Servicepunt

Als u vaak niet thuis bent kunt u uw bestelling afhalen bij een van de meer dan 2.500 vestigingen van Servicepunt. U heeft 7 dagen de tijd om binnen de openingstijden uw pakket te komen afhalen. Denk er bij het afhalen aan dat u een geldig identiteitsbewijs meeneemt.


Retourneren

Iets terugsturen? Geen probleem! Bij ons heeft u een bedenktijd van 100 dagen. Binnen deze tijd kunt u via een van de 2500 servicepunten van PostNL retourneren. Vergeet u daarbij niet het meegezonden retouretiket op uw paket te plakken of het onderstaand retouradres te vermelden. Wij zouden het op prijs stellen wanneer u de reden voor uw retourzending op het retourformulier aangeeft, zodat wij ons aanbod voor u verder kunnen verbeteren.

retouradres: Your Look… for less!
Antwoordnummer 34000
8000 ZD Zwolle

Voeg geen retourzendingen samen - stuur de artikelen in de ontvangen verpakking met documenten terug, indien redelijkerwijs mogelijk. De reden hiervoor is de opslag in diverse logistieke centra. Wij zouden het op prijs stellen wanneer u de reden voor uw retourzending op het retourformulier aangeeft, zodat wij ons aanbod voor u verder kunnen verbeteren.
Heeft u moeite daarmee, kunt u altijd onze klantenservice via het contactformulier op onze internetpagina of telefonisch contacteren.

Zo snel mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft gemeld het product retour te willen sturen restitueren wij alle gedane betalingen. (indien u alle producten retourneert en u heeft gekozen voor de standaard verzendmethode, restitueren wij tevens de verzendkosten). Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij het product hebben ontvangen of u aantoont het product te hebben verstuurd.

Onder ons service nummer 043 - 700 33 44 kunt u de levering van uw product regelen.

Leveringsgebied

Wij leveren onze producten allen in Nederland.

Onze nieuwsbrief
Nu aanmelden en geld besparen!

Ik wil in de toekomst graag aanbiedingen, trends en acties ontvangen die worden aangeboden op your-look-for-less.nl (uitgevoerd door Your look for less! Handelsgesellschaft mbH) ...

Meer tonen
NL-banner neu sanl