munten
Alle maten 1 prijs
bill
Kopen op rekening of via iDeal
retourzending
100 dagen gratis retourneren

Corrigerend ondergoed waarin u zich fijn voelt

Herkent u dit? U staat op het punt om zich in een jurk of broek te wurmen en uw figuur werkt niet mee. Had u maar een plattere buik. Met corrigerend ondergoed van aangenaam materiaal is dit issue zo verholpen.

Bekijkt u de shapewear van Your Look…For Less! maar eens en show uw silhouet vol trots. Of u nu visite op de koffie krijgt of gezellig met de hele familie uit eten gaat: in comfortabel correctie ondergoed voelt u zich helemaal op uw gemak.

Hier leest u meer over een shaper buik, corrigerende dames slips of de pasvorm van sterk corrigerend ondergoed. Aan de look van deze mooie shaping modellen zal het niet liggen, aan de prijs net zomin. Bij Your Look…For Less! ondervindt u het aan den lijve.

Waar moet ik op letten bij shapewear?

Het fijne van shapewear, waaronder corrigerend ondergoed in de vorm van corrigerende dames body’s, broekjes voor onder de jurk of de zogenoemde tailleslip voor dames, is de ‘gave’ om zich moeiteloos aan uw lichaam aan te passen. Corrigerend ondergoed kan bepaalde lichaamsdelen, zoals de billen of buik zowel verbergen als accentueren. Het is maar net waar uw voorkeur ligt.

Als u shapewear wilt aanschaffen, kunt u letten op:

  • de maat

  • de kleuren

  • de pasvorm

  • het materiaal.

Zoekt u corrigerend ondergoed in huidskleur of corrigerend ondergoed wit? En wenst u een slanke taille of moet uw buikje juist onzichtbaar zijn? In dit laatste geval is een high waist corrigerende onderbroek of shapewear voor uw buik een goede keuze.

Het materiaal speelt ook een rol. Een corrigerende high waist onderbroek van katoen zal aangenaam en zacht zijn, terwijl elastan over de nodige stretch beschikt. Ideaal voor optimaal draagcomfort dus.

Hoe strak moet een corrigerende onderbroek zitten?

Een corrigerende onderbroek mag:

  • niet te strak zitten of knellen

  • niet oprollen

  • stevig en comfortabel zijn

Corrigerend ondergoed wordt vaak onder een jurk of strakke kleding gedragen. Hierdoor komt uw figuur mooi uit de verf. Niets zo vervelend dan een body waarin u zich ingekapseld voelt of slips die alle bewegingsvrijheid wegnemen.

Corrigerend ondergoed moet vooral stevig en comfortabel zitten, het mag niet overdreven knellen of ‘oprollen’. Corrigerend ondergoed voor de buik heeft als doel om een mooi, gladgestreken silhouet te creëren. U kunt uw corrigerend ondergoed overigens gewoon in uw eigen maat bestellen!

Welke shapewear is gezellig?

Met corrigerend ondergoed voor de buik of lingerie voor stevigere borsten kunt u alle kanten op. Sommige dames vrezen wellicht voor de pasvorm. U wilt zich vrij kunnen bewegen en alles behalve gemummificeerd voelen. Het dragen van corrigerende onderbroeken of een corrigerende slip voor de buik moet een pretje zijn.

Gelukkig is dat bij Your Look…For Less! helemaal het geval, mits u de juiste soort en maat ondergoedkiest. Licht corrigerend ondergoed zal de huid luchtig bedekken en randjes gladstrijken, terwijl zeer corrigerend ondergoed een mooi gestroomlijnd beeld geeft. Corrigerend ondergoed biedt ondersteuning en verstevigd zones die dat nodig hebben.

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Nu aanmelden en geld besparen!

Ik wil in de toekomst graag aanbiedingen, trends en acties ontvangen die worden aangeboden op your-look-for-less.nl (uitgevoerd door Your look for less! Handelsgesellschaft mbH) ...

Meer tonen
NL-banner neu sanl