munten
Alle maten 1 prijs
bill
Kopen op rekening of via iDeal
retourzending
100 dagen gratis retourneren

Goedkope sokken en kousen online bestellen bij Your Look… for less!

Sokken en kousen zijn ontzettend praktisch en elke dame heeft wel een aantal paar sokken en kousen nodig. Sokken en kousen geven extra warmte, extra steun en ze kunnen u en uw outfit nèt dat beetje extra geven. Het is erg praktisch om genoeg sokken en kousen in uw garderobe te hebben. Sokken en kousen kunnen namelijk gemakkelijk scheuren; dit heeft te maken met de dikte, ofwel, denier. Hoe hoger het aantal denier, hoe dikker de stof van de sokken en kousen is en des te minder de kans is op snel scheuren. In ons assortiment hebben wij sokken en kousen van 30 denier en 40 denier. 40 denier is in dit geval dus iets dikker qua stof, en daarbij is de kans op ladders en gaatjes minder groot.

Toch is het erg belangrijk zeer voorzichtig om te gaan met uw sokken en kousen. Door heel rustig en stapje voor stapje te werk te gaan, vermindert u de kans op eventuele ladders in uw sokken en kousen. Gaat het eventueel dan toch mis, wees dan niet getreurd: wij bieden u sokken en kousen aan in sets. Zo heeft u er altijd nog een paar achter de hand.

Het aanbod is groots – verschillende sokken en kousen online bij Your Look... for less!

Bij Your Look... for less! geven wij u altijd een ruime keuze. Zo zit er voor een ieder de perfecte aankoop tussen. Dit geldt ook voor onze sokken en kousen. Zo hebben wij panty’s in ons assortiment, maar ook steun sokken, kniekousen, een thermomaillot, een maillot en een legging. Onze sokken en kousen geven u dat extra beetje steun. Heeft u een feestje of een formele gelegenheid en u wilt graag een jurk aan? Vindt u blote benen maar niks? Dan is een panty de perfecte oplossing voor u. In ons assortiment sokken, vindt u ook panty’s in verschillende tinten. U kunt zelf kiezen welke tint u het liefst zou willen hebben. Zo kunt u kiezen voor een exemplaar wat dicht bij uw eigen huidskleur zit, een wat lichtere tint of een wat donkere tint. Ook hebben wij zwarte panty’s in ons assortiment. Aangezien wij sokken en kousen aanbieden van maximaal 40 denier, ziet u altijd nog een stukje huid door uw panty heen. Hoe dikker de stof, hoe minder huid u kunt zien.

Your Look... for less! geeft raad:

Neemt u ook eens een kijkje in ons assortiment damesondergoed. Hier vindt u de perfecte bhs, damesslips, corrigerend ondergoed en pyjama’s voor dames. Geniet van de veelzijdigheid die Your Look... for less! u te bieden heeft!

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Nu aanmelden en geld besparen!

Ik wil in de toekomst graag aanbiedingen, trends en acties ontvangen die worden aangeboden op your-look-for-less.nl (uitgevoerd door Your look for less! Handelsgesellschaft mbH) ...

Meer tonen
NL-banner neu sanl