munten
Alle maten 1 prijs
bill
Kopen op rekening of via iDeal
retourzending
100 dagen gratis retourneren
Startpagina/Dames/Ondergoed/Corrigerend ondergoed

Gunstig corrigerend ondergoed online

Met corrigerend ondergoed zit uw outfit net wat beter om zo een oogverblindende look te creëren. Corrigerend ondergoed zorgt ervoor dat je slanker en strakker lijkt. Je draagt corrigerend ondergoed als gewoon ondergoed, maar je kunt het eigenlijk niet met elkaar vergelijken. Zo wordt normaal ondergoed over het algemeen van katoen gemaakt, terwijl corrigerend ondergoed uit polyamide en elastaan bestaat. Corrigerend ondergoed draag je als het ware als een tweede huid. Het ondergoed zit strak om je lichaam, maar past zich wel aan. Met gewoon ondergoed kun je alle kanten op, denk aan verschillende kleuren en kantjes. Corrigerend ondergoed is over het algemeen zwart, wit of huidkleurig.

Onze gunstige corrigerend ondergoed komen in verschillende soorten en maten, wij maken dan ook gebruik van de 1 maat 1 prijs regel, zo hoeft u niet meer te betalen voor een maatje meer.

Corrigerend ondergoed bij de online shop van YOUR LOOK... FOR LESS! kopen.

Wij hebben onze online shop zo in elkaar gezet dat hij voor iedereen makkelijk te begrijpen is, zo kan iedereen optimaal genieten van de producten die YOUR LOOK... FOR LESS! te bieden heeft. U kunt uw corrigerend ondergoed gemakkelijk online bij ons bestellen u hoeft alleen het artikelnummer op het bestelformulier in te vullen en ten slotte vult u uw klantgegevens in en nu maar wachten op die gunstige corrigerend ondergoed.

Het corrigerende ondergoed zal binnen een week naar u toegezonden worden en als uw gunstige corrigerend ondergoed niet meteen leverbaar is ontvangt u uw corrigerend ondergoed binnen ongeveer 3 weken. De betaling voor het corrigerend ondergoed dient binnen 14 dagen na de levering voltooid te worden, de verzendkosten bedragen € 5,50.Voor verder informatie over onze leveringen, betalingen en voorwaarden klikt u met een klik van de muis op service, daar vindt u alle informatie die u nodig heeft. Mocht u toch vragen of opmerkingen hebben kunt u ons telefonische bereiken van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 21:00 en ook zaterdag zijn wij telefonische bereikbaar van 09:00 tot 17:00 op 010 – 711 14 99.

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Nu aanmelden en geld besparen!

Ik wil in de toekomst graag aanbiedingen, trends en acties ontvangen die worden aangeboden op your-look-for-less.nl (uitgevoerd door Your look for less! Handelsgesellschaft mbH) ...

Meer tonen
NL-banner neu sanl