Menu Sluiten

Bhs

80 Artikelen

Gunstige dames Bh’s online

Iedere vrouw maakt met plezier gebruik van de BH bestaand uit schouderbandjes, twee cups en een centrale band rond de borstkas met het doel de borsten te ondersteunen en te verbergen.
We kennen tegenwoordig veel verschillende soorten bh’s met de nodige verschillende soorten stoffen en patronen. BH’s bestaan in veel verschillende modellen zoals de klassieke BH, de push-up BH, de minimiser BH en de sportbeha. BH’s zijn er in veel verschillende soorten en maten, iedere vrouw heeft dus ook haar eigen cup maat. BH maten kunnen berekend worden aan de hand van een maattabel, die laat u stapsgewijs zien hoe u uw maat kunt meten om zo voor de perfect passende BH te zoeken.meer

Onze gunstige BH’s komen in verschillende soorten en maten, wij maken dan ook gebruik van de 1 maat 1 prijs regel, zo hoeft u niet meer te betalen voor een maatje meer.

Bh’s bij de online shop van YOUR LOOK... FOR LESS! kopen.

Wij hebben onze online shop zo in elkaar gezet dat hij voor iedereen makkelijk te begrijpen is, zo kan iedereen optimaal genieten van de producten die YOUR LOOK... FOR LESS! te bieden heeft.
U kunt uw BH gemakkelijk online bij ons bestellen u hoeft alleen het artikelnummer op het bestelformulier in te vullen en ten slotte vult u uw klantgegevens in en nu maar wachten op die gunstige BH.

De BH zal binnen een week naar u toegezonden worden en als uw gunstige BH niet meteen leverbaar is ontvangt u uw BH binnen ongeveer 3 weken. De betaling voor de BH dient binnen 14 dagen na de levering voltooid te worden, de verzendkosten bedragen € 5,50.
Voor verder informatie over onze leveringen, betalingen en voorwaarden klikt u met een klik van de muis op service, daar vindt u alle informatie die u nodig heeft. Mocht u toch vragen of opmerkingen hebben kunt u ons telefonische bereiken van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 21:00 en ook zaterdag zijn wij telefonische bereikbaar van 09:00 tot 17:00 op 010 – 711 14 99.

Econda-Logo