munten
Alle maten 1 prijs
bill
Kopen op rekening of via iDeal
retourzending
100 dagen gratis retourneren

Shop de mooiste bh’s!

Your Look… For Less! biedt een uitgebreide selectie van bh’s aan in diverse stijlen en maten. Het assortiment omvat bh’s met en zonder beugel, steun bh’s zonder beugel, bh’s met een voorsluiting, comfort bh’s zonder beugel en hemd bh’s met beugel. Witte en zwarte bh’s zijn erg populair maar wij bieden ook mooie bh’s met verschillende patronen en kleuren. De bh’s zonder beugel met voorsluiting zijn gemakkelijk aan en uit te trekken en de comfort bh’s zonder beugel zijn ideaal voor een ontspannend dagje thuis.

Welke soorten beha’s zijn er?

Bekijk ons assortiment:

  • Bh met beugel: Dit is een beha met een dunne, gebogen draad die langs de onderkant van de cup loopt. De beugel biedt extra ondersteuning.

  • Bh zonder beugel: Dit is een beha zonder beugel, die meer comfortabel is om te dragen dan een bh met beugel. De ondersteuning komt voornamelijk via het materiaal van de bh.

  • Bh met grote cup: Deze beha omvat extra grote cups omdat het vinden van een bh met grotere cup maat soms erg lastig kan zijn voor vrouwen. De bh’s zijn ontworpen voor extra ondersteuning en een goede pasvorm, zonder dat het ten koste gaat van het comfort.

  • T-shirt bh: Een T-shirt bh is ontworpen om onder strakke of dunne kleding te dragen, zonder dat de naden of cups zichtbaar zijn. Deze bh’s hebben meestal naadloze cups, waardoor er geen lijnen zichtbaar zijn onder het shirt of de blouse. Ze hebben ook vaak een gladde, gestroomlijnde vorm, waardoor ze niet opvallen. T-shirt bh’s zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, waaronder bh’s met beugels, zonder beugels, met voorgevormde cups of met padding.

Hoe vind ik de perfecte bh-maat?

Het vinden van de juiste bh-maat is essentieel voor uw comfort en de juiste ondersteuning. Om uw bh-maat te vinden, heeft u een meetlint nodig. Meet de omtrek van uw borstkas vlak onder de borst, en rond het af op de dichtstbijzijnde hele centimeter. Dit is uw bandmaat. Meet vervolgens de omtrek van uw borst op het volste deel van de borst en rond dit af op de dichtstbijzijnde hele centimeter. Trek deze maat af van uw bandmaat om uw cup maat te vinden. Als het verschil bijvoorbeeld 20 cm is, is uw cup maat D. De cupmaat die u nodig heeft staat in een maattabel. Maattabellen kunnen verschillen per land en regio. Het is belangrijk om op te merken dat de cupmaat niet vaststaat en kan veranderen afhankelijk van de stijl van de beha. U kunt zich ook laten opmeten in een lingeriewinkel om het zeker te weten. Maar ook online zijn er tal van maattabellen en rekenhulpjes te vinden.

Belangrijk bij het dragen van een bh

Het is belangrijk om deze punten regelmatig langs te gaan:

  • Meet regelmatig uw bh-maat zodat u altijd de juiste maat draagt.

  • Was uw beha’s volgens de instructies op het label om te voorkomen dat ze vervormen of beschadigen.

  • Draag een sportbeha voor extra ondersteuning tijdens het sporten.

  • Probeer verschillende stijlen en maten bh’s om erachter te komen welke beha het beste bij uw lichaam past.

Een bh met beugel of zonder beugel? Let hier op:

Vaak dragen we dezelfde bh dag in dag uit, maar wissel regelmatig af om de elasticiteit en vorm te behouden. Ook is het belangrijk om geen beha te kopen die té strak zit in de hoop dat deze extra ondersteuning biedt. Dit kan oncomfortabel zijn en zelfs schade veroorzaken aan het borstweefsel. Verder denken veel mensen dat het beter is om een bh zo min mogelijk te wassen zodat deze langer meegaat. Echter is dit niet waar en kunt u het beste uw bh om de twee dagen wassen. Tot slot is het essentieel om niet een te grote beha te kopen. Dit kan leiden tot onvoldoende ondersteuning en kan ook pijnlijk zijn.

Hoe behoudt u een mooie beha?

Om ervoor te zorgen dat de bh’s zo lang mogelijk meegaan is het belangrijk om ze goed te wassen en onderhouden. Was uw beha’s met de hand of op een fijn wasprogramma in de wasmachine in een speciaal waszakje. Sluit de sluitingen van uw bh voordat u deze wast om te voorkomen dat ze verstrengeld raken met andere kledingstukken in de wasmachine. Droog uw bh’s niet in de droger, maar laat ze aan de lucht drogen op een plat oppervlak of hang ze op aan een kledinghanger. Gebruik ook geen strijkijzer op uw bh’s, omdat dit de cups kan vervormen en de elasticiteit kan aantasten.

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Nu aanmelden en geld besparen!

Ik wil in de toekomst graag aanbiedingen, trends en acties ontvangen die worden aangeboden op your-look-for-less.nl (uitgevoerd door Your look for less! Handelsgesellschaft mbH) ...

Meer tonen
NL-banner neu sanl