munten
Alle maten 1 prijs
bill
Kopen op rekening of via iDeal
retourzending
100 dagen gratis retourneren

Prachtige en comfortabele bustiers voor elke vrouw

Heerlijk zittend ondergoed is binnen een outfit net zo belangrijk als wat u eroverheen draagt. Een prachtige rok of een mooie trui valt natuurlijk meer op, maar goed zittend ondergoed draagt wel degelijk net zoveel bij aan hoe de gehele outfit overkomt. Als uw ondergoed niet fijn zit, dan heeft dat niet alleen impact op het draagcomfort, maar kan u ook minder goed stralen in uw stijlvolle outfits. Oncomfortabel ondergoed doet op deze manier afbreuk aan de outfit, en dat is natuurlijk zonde. Gelukkig hebben wij een soort ondergoed in huis waarbij u zich hierover geen zorgen over hoeft te maken: de bustier voor dames.

Een bustier is eigenlijk een soort bh, maar dan wel eentje zonder beugels en die meer van het bovenlichaam bedekt dan een gewone bh. De bustier bh, zeker de bustier met vulling, zit stevig om uw borsten heen, en zorgt zo voor veel steun. Doordat de bustier geen beugels heeft, wordt deze door veel vrouwen ook als extra comfortabel ervaren. Zeker als de bustier set ook nog eens een heerlijk luchtige stof katoen bustier is. Er zijn dus redenen genoeg om de bustier bh zeker als optie mee te nemen bij de keuze voor uw nieuwe lingerie. Wij hebben alvast genoeg mooie exemplaren voor u in huis.

Hoe draagt u een bustier precies?

Een bustier kan gewoon op dezelfde manier als een bh worden gedragen. De bustier is wel wat groter dan een bh, en wordt daarom ook wel eens vergeleken met een korset. De bustier zit eigenlijk tussen een bh en een korset in, maar zonder het gebrek aan draagcomfort dat nog wel eens met een korset samengaat. Dit damesondergoed geeft wel dezelfde soort fijne ondersteuning van een korset, en zorgt ervoor dat uw rondingen nog mooier voor de dag komen.

Een bustier is een verrassend veelzijdig topje, en kan eenvoudig voor zowel dag dagelijkse activiteiten als in uw vrije tijd gedragen worden. Zo kan het comfortabele topje heel goed naar een relaxte sport, zoals yoga, gedragen worden, maar mag de bustier zeker ook in uw koffer mee op vakantie. Een bustier draagt u zo op een relaxte manier.

De bustier is verder zo comfortabel dat deze ook samen met nachtkleding kan worden gedragen. Een fijn ruimvallend nachthemd erover en wat zachte sokken en fijne slips erbij, en u kunt een bustier ook vlak voor het slapengaan nog aan.

Wat doet een bustier precies?

Net als bij een gewone bh is het de voornaamste taak van een bustier om ondersteuning te bieden aan de borsten en deze goed op de plaats te houden. Daarnaast heeft de bustier ook nog andere voordelen:

  • Het helpt met het bedekken van grotere borsten. Een elegante bustier, zoals een klassieke witte bustier, is daardoor een enorme aanwinst, als u graag wilt dat uw buste wat minder opvalt.

  • Een bustier, bijzonder een voorgevormde of corrigerende model - is heerlijk comfortabel om te dragen. Zorg voor optimaal draagcomfort wel ervoor dat u uw juiste cupmaat kiest.

  • Het heeft speciale bandjes, die de druk van uw bovenlichaam afhalen. Zo draagt het topje voor dames nog comfortabeler.

  • Een bustier onderscheidt zich ook van andere beha’s, doordat deze een onderband heeft die niet gauw van zijn plaats gaat. De bustier, waaronder de elegante bustier met ronde halslijn, geeft zo nog meer zekerheid en ondersteuning voor uw borsten.

Wat is het verschil tussen een beha en een bustier?

Ondanks dat zowel een bustier als een bh over de borsten wordt gedragen, zijn er wel degelijk een aantal karakteristieken die de bustier uniek maken.

  • Een bustier balanceert draagcomfort met bewegingsvrijheid. Zo kan de bustiertop zelfs naar het sport gedragen worden.

  • Een bustier, waaronder ook de naadloze bustier, heeft geen haakjes en is daarom makkelijk aan te doen.

  • Een bustier heeft een unieke combinatie van brede bandjes, die zo de druk van uw schouders en bovenlichaam halen, en goede onderbanden.

Beha’s hebben natuurlijk ook hun eigen voordelen:

  • Deze lingerie is bijvoorbeeld de perfecte keuze als je een elegante jurk met een lage decolleté wilt dragen, omdat het je borsten vorm geeft.

  • Een beha kan op verschillende punten individueel worden aangepast en biedt je daarom ook bijzonder comfort en veel steun.

Zoals u kunt lezen, hebben zowel bustiers als beha’s ieder unieke karakteristieken, die elk bij een verschillende gelegenheden prachtig tot hun recht komen.

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Nu aanmelden en geld besparen!

Ik wil in de toekomst graag aanbiedingen, trends en acties ontvangen die worden aangeboden op your-look-for-less.nl (uitgevoerd door Your look for less! Handelsgesellschaft mbH) ...

Meer tonen
NL-banner neu sanl