munten
Alle maten 1 prijs
bill
Kopen op rekening of via iDeal
retourzending
100 dagen gratis retourneren

Leuk om te dragen en verrassend veelzijdig: de T-shirt bh

Het is een belangrijk onderdeel binnen de outfit van elke vrouw: een goede beha. Een goede beha zorgt er namelijk voor dat uw borsten mooi op dezelfde plek blijven, heeft een goede sluiting en geeft op een comfortabele manier ondersteuning. U kunt zelfs voor een mooi vrouwelijk silhouet zorgen met de juiste bh aan. En dan is het helemaal ideaal als u geen sporen van de bh ziet bij de verdere outfit. Wij hebben de perfecte beha in huis die aan al deze eisen voldoet: de T-shirt bh.

De T-shirt bh heeft namelijk een aantal voordelen ten opzichte van andere beha’s. Daarnaast is dit kledingstuk ook in veel leuke kleuren en met schattige details beschikbaar, zoals een randje van kant of dunne, zachte bandjes. Daarnaast zijn de beha’s van lekkere materialen gemaakt, zoals bij de katoenen T-shirt bh het geval is. Het is dus zeker de moeite waard om deze betaalbare soort beha te overwegen als uw volgende favoriet aanschaf.

Wat doet een T-shirt bh?

Een T-shirt beha zorgt ervoor, net als andere beha’s, dat uw borsten fijn ondersteund worden en comfortabel op dezelfde plek blijven. Dit doet de T-shirt bh zonder bewegingsvrijheid in de weg te zitten. Verder is deze lingerie een speciale soort binnen de dames beha’s, en onderscheidt zich op een aantal vlakken van andere beha’s.

  • Een T-shirt beha is naadloos, waardoor deze, zoals de naam al doet verklappen, perfect onder een T-shirt kan worden gedragen. De bh voor onder een T-shirt is totaal onzichtbaar, zelfs wanneer deze onder een strakker zittend T-shirt wordt gedragen.

  • Een T-shirt beha heeft gladde cups. Hierdoor is bij deze T-shirt bh in een grote maat het niet alleen makkelijker om er een T-shirt overheen aan te doen, maar valt de beha wederom minder op onder een T-shirt.

  • Een T-shirt beha heeft een voorgevormde cup. Hierdoor kan een T-shirt beha zowel als voorgevormde T-shirt bh met beugel als zonder beugel worden gedragen. De T-shirt beha zal nog steeds voor de nodige ondersteuning zorgen. De voorgevormde cup zorgt bovendien voor een mooi silhouet en maakt de T-shirt beha nog veelzijdiger.

Gecombineerd met de juiste slip heeft u met een T-shirtbeha dus de perfecte comfortabele, en onzichtbare, ondergoedset.

Hoe moet een T-shirt bh zitten?

Een T-shirt beha zou voor het beste resultaat en de meeste ondersteuning op eenzelfde manier als elke andere beha om uw borsten heen moeten zitten. U kunt aan de volgende factoren merken of dit inderdaad het geval is bij uw T-shirtbeha:

  • De voorgevormde T-shirt bh moet ondersteunend voelen, en mag daarom niet te ruim aanvoelen. Tegelijkertijd zit de beste T-shirt bh ook weer niet zo strak dat deze in de huid snijdt.

  • Zorg er vooral voor dat uw cupmaat de juiste is voor T-shirtbeha. Dit kunt u doen door van tevoren alvast rondom uw bovenlichaam, en onder de borsten, op te meten, en door te kijken naar de cupmaten van uw andere beha’s. Het vinden van de juiste cupmaat en pasvorm is een belangrijke stap om het draagcomfort te waarborgen en de perfecte T-shirt bh te vinden.

Wat voor bh kunt u onder een wit shirt dragen?

Jarenlang werd er gedacht dat de beste kleur beha om onder een wit shirt te dragen eveneens de kleur wit was. Een T-shirt bh in het wit kan echter juist opvallen onder een wit shirt, vanwege het contrast tussen de witte kleur van het T-shirt bh en de huid. U kunt daarom beter voor de volgende kleuren T-shirt beha’s gaan voor onder een wit shirt:

  • Een bh in neutrale kleuren is een goede optie voor onder een wit shirt, omdat deze kleur minder erg met de huid contrastreet. Een neutrale bh valt daarom minder op onder een wit shirt dan een witte beha.

  • Rood is ook een goede kleur voor onder een wit shirt. Kies daarbij wel voor een donkerrood, zoals bordeauxrood, als tint van de rode T-shirt bh. Deze kleur is minder zichtbaar onder wit dan lichtere tinten of wanneer de rode kleur vermengd is met roze of oranje.

Kan een T-shirt bh met en zonder beugel gedragen worden?

Een T-shirt bh kan zowel met beugel als zonder beugel gedragen worden. Dit komt door de voorgevormde cups. Er zijn daarom ook zowel T-shirt bh’s met beugel in grote maten als T-shirt bh’s zonder beugel beschikbaar. Net zoals bij de reguliere bh geldt voor de T-shirt bh met beugel dat deze iets meer steun geeft dan een T-shirt bh zonder beugel. Een T-shirt bh met vulling maar zonder beugel zorgt echter ook weer voor voldoende ondersteuning.

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Nu aanmelden en geld besparen!

Ik wil in de toekomst graag aanbiedingen, trends en acties ontvangen die worden aangeboden op your-look-for-less.nl (uitgevoerd door Your look for less! Handelsgesellschaft mbH) ...

Meer tonen
NL-banner neu sanl