munten
Alle maten 1 prijs
bill
Kopen op rekening of via iDeal
retourzending
100 dagen gratis retourneren

Heerlijk en stijlvol om te dragen: de voorgevormde bh’s

Een normale bh is eigenlijk onmisbaar binnen een outfit. Net als dat de juiste accessoires een outfit echt compleet kunnen maken, kan de juiste bh een outfit ook extra laten stralen. Een bh zorgt er namelijk voor dat uw bovenlichaam mooi voor de dag komt, en dat uw borsten fijn ondersteund worden. Zo komt u in uw kledingoutfit nog stralender voor de dag.

Binnen de wereld van de lingerie is er daarnaast ook veel te kiezen op het gebied van beha’s. Zo kunt u kiezen voor verschillende prints en kleuren, van blauw en zwart tot aan beige, en ook betreffende het materiaal is er veel keuze. Maar dat niet alleen, want ook qua soorten beha’s zijn er zeker meerdere opties. Wat dacht u bijvoorbeeld van de voorgevormde bh’s? Deze prachtig en comfortabele beha’s hebben zeker genoeg voordelen en unieke karakteristieken waardoor ze het overwegen waard zijn.

Waar zijn voorgevormde bh's voor?

Een voorgevormde beha is speciaal ondergoed waarmee uw borsten nog mooier voor de dag komen. Dat kan de voorgevormde beha bovendien ook doen voor vrouwen met een maatje meer. Dit doen de voorgevormde beha’s op de volgende manier:

  • Een voorgevormde bh in grote maten lift uw borsten iets, waardoor u een nog mooier, vrouwelijk silhouet en tegelijkertijd een natuurlijke look creëert.

  • Bh’s met voorgevormde cups zorgen er daarnaast voor dat uw borsten ronder lijken. Een voorgevormde bh is er dus voor om uw borsten nog mooier voor de dag te laten komen. Zo kunt u in elke kledingstuk wat u eroverheen draagt stralen en geeft dat uw zelfvertrouwen ook nog eens een fijne boost.

Welke bh kunt u het beste dragen? En kunt u beter voor een bh met of zonder beugel gaan?

Ook binnen de selectie van voorgevormde bh’s is er nog veel additionele keuze, net zoals een pyjama ook niet de enige vorm van nachtmode is. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een de volgende soorten voorgevormde bh’s:

  • De voorgevormde T-shirt bh. Deze bh heeft als voordeel dat deze naadloos en glad is en zo onzichtbaar lijkt onder een T-shirt. Ideaal als u geen aandacht op uw bh wilt leggen, wanneer u een T-shirt draagt.

  • Voorgevormde bh met kant. Deze bh heeft naast de voorgevormde cups ook kanten details. Een leuke kanten randje, bijvoorbeeld, of brede bandjes waarin kant is verwerkt. Het kant zorgt voor een extra romantisch randje aan uw bh.

De belangrijkste vraag die u zich moet stellen bij het aanschaffen van een voorgevormde bh is natuurlijk nog altijd of u graag een bh met of zonder beugels aanschaft.

  • Een voorgevormde bh met beugels heeft als groot voordeel dat deze extra ondersteuning geeft. Een gevulde bh met beugel is daarom ideaal voor vrouwen met een cupmaatje meer. Deze gewatteerde bh met beugel is daarnaast ook perfect voor vrouwen die graag extra steun en comfort van hun bh verlangen.

  • Een voorgevormde bh zonder beugel heeft als groot voordeel dat deze extra draagcomfort biedt. Veel vrouwen ervaren een beugel soms als vervelend, en speciaal voor deze vrouwen kan een gewatteerde bh zonder beugel een heerlijke uitkomst zijn. De voorgevormde cups zorgen namelijk nog steeds voor ondersteuning, ook bij een beugelloze voorgevormde bh.

Hoe wast u een voorgevormde bh op de juiste manier?

Zodra u uw nieuwe voorgevormde bh in huis heeft, wilt u deze natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Het op een goede manier wassen van de voorgevormde beha is dan belangrijk:

  • Was uw voorgevormde beha het liefst in een apart netje. Zo zorgt u ervoor dat de haakjes van de sluiting van de beha niet achter andere kledingstukken kunnen blijven hangen.

  • Sluit uw beha ook voorafgaand aan de wasbeurt. Zo verkleint u niet alleen de kans op schade doordat de haakjes ergens achter blijven haken, maar houdt de beha ook beter de vorm vast.

  • Was uw voorgevormde bh samen met andere fijne was. Een zo’n laag mogelijk temperatuur helpt ook met het mooi houden van uw beha voor een langere tijd.

Daarnaast kunt u, net zoals bij andere kleding, het beste uw voorgevormde bh met soortgelijke kleuren en materialen wassen. Een voorgevormde bh in het wit kan zo het beste samen met de andere witte was gewassen worden, terwijl katoenen voorgevormde bh prima op een hogere temperatuur met soortgelijke andere kledingstukken de wasmachine in kan. Voor meer gedetailleerde instructies kun je altijd een kijkje nemen op het verzorgingslabel van de beha.

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Nu aanmelden en geld besparen!

Ik wil in de toekomst graag aanbiedingen, trends en acties ontvangen die worden aangeboden op your-look-for-less.nl (uitgevoerd door Your look for less! Handelsgesellschaft mbH) ...

Meer tonen
NL-banner neu sanl