munten
Alle maten 1 prijs
bill
Kopen op rekening of via iDeal
retourzending
100 dagen gratis retourneren

Welke modellen jurken in grote maten zijn er?

Op warme zomerdagen kan het zijn dat u niet zo heel veel zin heeft om een hele ingewikkelde outfit samen te stellen. Daar is het dan immers veel te warm voor. Maar natuurlijk wilt u er wel knap voor de dag bijlopen, en het liefst nog in een luchtige outfit. Wij hebben voor u de oplossing: de jurken in grote maten.

Een dames jurk in een grote maat is de ideale praktische zomeroutfit, omdat u met dit ene kledingstuk eigenlijk heel makkelijk al een hele outfit klaar heeft. Een paar mooie pumps of sandaaltjes eronder en u bent elegant gekleed voor elke situatie. Van lange dagen op kantoor tot aan gezellige avondjes uit: u kunt een mooi jurkje in grote maten voor dragen.

Natuurlijk is niet elke modieuze vrouw hetzelfde of heeft ze precies dezelfde smaak. Daarom zijn er verschillende modellen jurken in grote maten beschikbaar in onze collectie:

 • Maxi-jurken in grote maten zijn prachtige jurken die tot over de knie valt. Het is een hele zwierige jurk, die wat ruimer valt. Het is ook een hele luchtige jurk, want de wind kan er makkelijker doorheen waaien.

 • Een A-lijn jurk in een grote maat is een jurk die, net als de vorm van de letter A, aan de bovenkant smaller is dan aan de onderkant. Vooral als u wat bredere schouders heeft, is dit de jurk voor u. De grote maten jurk zal uw schouders mooi laten uitbalanceren, en voor een elegant silhouet zorgen.

 • Plus size jersey jurken zijn jurken gemaakt van het jerseymateriaal. Dit is materiaal waarin een rechts-links breibinding in de stof zit. Het is daarmee een hele gezellig uitziende stof voor alledaags gebruik.

 • Een dames tuniek jurk in een grote maat is een jurk die wat meer bloest, en een mooie V-hals heeft. De tuniek jurk is de ideale zomerjurk, omdat deze heel licht draagt en luchtdoorlatend is.

 • Een partyjurk is, zoals de naam al een beetje verklapt, een hele feestelijke jurk. Deze jurk is feestelijk door de vrolijke kleuren en de elegante pasvorm. U kunt, bijvoorbeeld, voor een exemplaar met laagjes gaan, die door de opvallende en niet vaak geziene vorm bij veel mensen voor een glimlach zal zorgen.

Welk model jurk slankt het beste af bij een maatje meer?

Naast de al eerdergenoemde vrouwelijke A-lijn-jurk, die bredere schouders optisch wat smaller en daarmee wat meer uitgebalanceerd laat lijken, zijn er ook andere jurken in grote maten die u wat afgeslankt laten lijken:

 • Jeansjurken zijn jurken gemaakt van jeans materiaal. Dit materiaal is wat steviger, waardoor het rechter naar beneden valt, en uw grotere rondingen zo meer verbergt.

 • De overgooier plus size jurken zijn ook jurken die ruim om het lichaam heen vallen. Zo voorkomt u dat de jurk op een bepaalde lichaamsplek een eventuele probleemzone te veel benadrukt.

 • XL-lange dames jurken met een polo shirt aan de bovenkant benadrukken ook de schouders wat meer. Met deze polojurken aan vallen probleemzones rondom de buik een stuk minder op.

 • Als laatste zijn er ook nog de shirt jurken, waaronder ook het overhemdjurkje valt, die van een luchtig en zacht materiaal zijn gemaakt. Dit materiaal zorgt ervoor dat de grote maten jurk niet al te beklemmend om uw lichaam heen zit. Dit zorgt voor een afslankend effect.

Welke lengte jurk laat korte volle benen langer lijken?

Welke lengte jurk uw kortere vollere benen langer laat lijken, ligt natuurlijk een beetje aan uw gehele lengte. Maar er zijn een paar algemene jurken in grote maten die u altijd prachtig zullen staan:

 • Jurken voor een maatje meer die tot uw enkels reiken laten u, en ook uw benen, langer lijken. Dit omdat een groter oppervlak van uw lichaam op een charmante manier is bedekt.

 • Jurken voor mollige vrouwen met een V-hals zijn ook ideaal voor als u wat langer wilt lijken. Kies hierbij voor een V-hals-jurk in grote maten die tot aan de knie reikt. De V-hals benadrukt de verticale lijnen van de jurk, en daarmee ook gelijk van uw mooie curvy lichaam. De aandacht zal naar de lengte gaan, en niet naar de breedte. De knielengte zorgt ervoor dat er ook een stukje van uw benen zichtbaar is, zodat de verticale lijnen ook daar benadrukt kunnen worden. Uw benen zullen wederom langer lijken.

 • Curvy jurken in één kleur, zoals klassiek zwart, en die tot iets boven de knie reiken zijn ook goede keuzes voor kortere en vollere dames. De monochrome look zorgt ervoor dat er maar één kleurvlak zichtbaar is, iets wat vrouwen in het algemeen, en inclusief haar benen, automatisch wat langer laat lijken.

Een klassieke zwarte jurk in een grote maat is sowieso de meest perfecte soort plus size jurk voor een geheel afslankend effect. Wilt u toch liever voor bloemen of een ander speels printje gaan? Kies dan wel voor een zo’n klein mogelijk motief. Dit zorgt er namelijk voor dat het oog niet op één punt op uw lichaam blijft hangen. Zo ziet u er slanker uit.

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Nu aanmelden en geld besparen!

Ik wil in de toekomst graag aanbiedingen, trends en acties ontvangen die worden aangeboden op your-look-for-less.nl (uitgevoerd door Your look for less! Handelsgesellschaft mbH) ...

Meer tonen
NL-banner neu sanl