munten
Alle maten 1 prijs
bill
Kopen op rekening of via iDeal
retourzending
100 dagen gratis retourneren

Damesonderbroeken in grote maten zitten bij elke vrouw heerlijk

Het is misschien wel het belangrijkste soort kleding in de garderobe van elke vrouw: de damesonderbroek in een grote maat. Want als deze damesonderbroek in een grote maat niet goed zit, kan dat uw hele dag in mineurstemming brengen. Maar als de dames slip in grote maten goed zit, kan dat uw dag nog beter maken. Een damesonderbroek in grote maten is dus heel belangrijk.

Wij begrijpen het belang van goede XXL-damesonderbroeken en daarom zijn alle damesonderbroeken in grote maten van een comfortabel materiaal gemaakt, en zal het goed voelen. En daarbij voelt niet alleen de pasvorm goed aan, ook zal de damesonderbroek in een grote maat voor comfort aan uw huid zorgen. Dankzij de veel verschillende pasvormen en modellen beschikbaar, kunt u ook een maat grote maten ondergoed vinden die precies bij u past. En ze zullen elke dag perfect dragen. Kortom: voor een heerlijk aangenaam gevoel kunt u onze curvy damesonderbroeken nu uit ons assortiment kopen.

Wat onderscheidt ondergoed in grote maten?

Wat is het nu dat dames onderbroeken in grote maten onderscheidt van ander soort ondergoed? Er zijn een aantal eigenschappen van grote maten onderbroeken die uniek zijn.

 • 3XL-damesonderbroeken zijn in verschillende hoogtes beschikbaar. Zo bepaalt u hoe hoog de onderbroek in grote maat op uw buik komt.

 • Grote onderbroeken dames zijn gemaakt van een fijn materiaal van hoge kwaliteit. Zo gaat uw grote maten dames onderbroek heel lang mee.

 • Comfortabele plussize dames onderbroeken zijn helemaal perfect aan uw mooie figuur aan te passen. Zo laten ze uw onderlichaam nog mooier voor de dag komen.

 • En met een vormgevende damesslip grote maten aan komt u altijd mooi voor de dag. Het unieke van deze damesonderbroeken in grote maten is dat deze u altijd zullen laten stralen, en u er heel flatterend uit laten zien.

Wat zijn de beste damesslips in grote maten voor een buikje?

Wat de beste dames slips in grote maten voor een buikje zijn, hangt natuurlijk ook van het prachtige verdere figuur van de draagster af. Er zijn een aantal verschillende modellen voor damesonderbroeken in grote maten.

 • De dames tailleslip in grote maten. Ideaal voor als u uw buikje echt wat meer wilt wegstoppen, want deze onderbroeken in grote maten lopen tot hoger op uw buik. Deze zullen uw buikje wat meer platdrukken, en zo uit het zicht ontnemen.

 • Jazzpants. Deze onderbroeken in grote maten zitten aan de onderkant wat hoger op de benen.

 • Slips. Dit damesondergoed loopt tot minder hoog op de buik, maar zit nog steeds uiterst comfortabel.

 • Damesondergoed met pijpjes in grote maat zijn een comfortabel soort pasvorm die tot wat lager op de been terechtkomt.

 • De hipster in grote maten. Ook deze damesonderbroek heeft pijpjes, maar deze lopen tot minder ver door op het been.

 • Longpanty’s. Deze damesonderbroeken in grote maten lopen door tot net boven de knie.

Welk ondergoed in grote maten is het meest comfortabel?

Ook welk ondergoed in grote maten het meest comfortabel is voor u hangt natuurlijk af van wat u precies in uw damesondergoed zoekt.

 • Zo is het belangrijk om vooraf alvast uit te zoeken welk soort materiaal u het meest comfortabel vindt dragen voor uw dames onderbroeken in grote maten. Katoen is bijvoorbeeld een hele lekkere ademende stof, terwijl microvezel heerlijk zacht is om te dragen. Ga vooral na wat u verwacht van het materiaal.

 • Het klinkt misschien een beetje gek maar de kleur van uw beoogde damesonderbroek in grote maat is ook van belang voor het draagcomfort. Een kleur die perfect past bij uw persoonlijkheid en u zo zal laten stralen, zorgt voor veel meer zelfvertrouwen en draagcomfort, ook al ziet niemand verder de kleur zelf.

 • Ook hoe stevig het figuur corrigerende damesslip in grote maten zit, kan van invloed zijn op of het de meeste comfortabele damesondergoed in grote maten voor u persoonlijk is.

Welke snit u ook kiest voor uw prachtige figuur, van dames tailleslips in grote maten tot aan pantyslip dames in een grote maat, u zult er zeker elke dag in kunnen stralen.

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Nu aanmelden en geld besparen!

Ik wil in de toekomst graag aanbiedingen, trends en acties ontvangen die worden aangeboden op your-look-for-less.nl (uitgevoerd door Your look for less! Handelsgesellschaft mbH) ...

Meer tonen
NL-banner neu sanl