munten
Alle maten 1 prijs
bill
Kopen op rekening of via iDeal
retourzending
100 dagen gratis retourneren

Gunstige acessoires bij YOUR LOOK... FOR LESS!

Iedereen maakt gebruikt van accessoiresomdat ze een outfit net afmaken en of iets extra’s toevoegen. Iedere vrouw is in het bezit van minstens 10 accessoires en dan tellen we tassen nog niet mee, accessoires zijn gewoon weg ondenkbaar in het leven van de moderne vrouw. Wilt u uw outfit net even die mode boost geven dan spelt u een leuke broche op en doet u een leuke ketting om, accessoires maken de outfit. Ook for mannen zijn er accessoires denk maar aan een leuke hoed voor ter bescherming voor als de zon schijnt. Bij de online webshop van YOUR LOOK... FOR LESS! heeft u de keuze uit verschilleden accessoires die uw outfit compleet zullen maken.

Accessoires bij de online shop van YOUR LOOK... FOR LESS! kopen.

Wij hebben onze online shop zo in elkaar gezet dat hij voor iedereen makkelijk te begrijpen is, zo kan iedereen optimaal genieten van de producten die YOUR LOOK... FOR LESS! te bieden heeft. U kunt uw accessoires gemakkelijk online bij ons bestellen u hoeft alleen het artikelnummer op het bestelformulier in te vullen en ten slotte vult u uw klantgegevens in en nu maar wachten op de gunstige accessoires.

De accessoires zullen binnen een week naar u toegezonden worden en als uw gunstige accessoires niet meteen leverbaar zijn ontvangt u uw accessoires binnen ongeveer 3 weken. De betaling voor de acessoires dient binnen 14 dagen na de levering voltooid te worden, de verzendkosten bedragen € 5,50. Voor verder informatie over onze leveringen, betalingen en voorwaarden klikt u met een klik van de muis op service, daar vindt u alle informatie die u nodig heeft. Mocht u toch vragen of opmerkingen hebben kunt u ons telefonische bereiken van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 21:00 en ook zaterdag zijn wij telefonische bereikbaar van 09:00 tot 17:00 op 010 – 711 14 99.

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Nu aanmelden en geld besparen!

Ik wil in de toekomst graag aanbiedingen, trends en acties ontvangen die worden aangeboden op your-look-for-less.nl (uitgevoerd door Your look for less! Handelsgesellschaft mbH) ...

Meer tonen
NL-banner neu sanl