Verder

Gunstige dames jassen

Jassen zijn er in vele soorten en maten het is daarom ook niet gemakkelijk om een keuze te maken maar dankzij ons uitgebreide assortiment zit er altijd wel een jas voor u bij. Zo verkopen wij ook fleece- en regenjassen zodat u altijd goed gekleed het nederlandse weer tegemoet gaat. Wij bieden u een ruime keuze aan wat betreft kleur, mode en stijl, zo zit er voor iedere moderne vrouw juist die perfect jas bij. Tegenwoordig worden jassen niet alleen meer gebruikt als warmhouder maar ook als de finishing touch van uw outfit, daarom bieden wij u een assortiment aan die beide heeft.

Onze gunstige jassen komen in verschillende soorten en maten, wij maken dan ook gebruik van de 1 maat 1 prijs regel, zo hoeft u niet meer te betalen voor een maatje meer.

Jassen bij de online shop van YOUR LOOK... FOR LESS! kopen.

Wij hebben onze online shop zo in elkaar gezet dat hij voor iedereen makkelijk te begrijpen is, zo kan iedereen optimaal genieten van de producten die YOUR LOOK... FOR LESS! te bieden heeft. U kunt uw jassen gemakkelijk online bij ons bestellen u hoeft alleen het artikelnummer op het bestelformulier in te vullen en ten slotte vult u uw klantgegevens in en nu maar wachten op die gunstige jassen.

De dames jassenzullen binnen een week naar u toegezonden worden en als uw gunstige jassen niet meteen leverbaar is ontvangt u uw jassen binnen ongeveer 3 weken. De betaling voor de jassen dient binnen 14 dagen na de levering voltooid te worden, de verzendkosten bedragen € 5,50. Voor verder informatie over onze leveringen, betalingen en voorwaarden klikt u met een klik van de muis op service, daar vindt u alle informatie die u nodig heeft. Mocht u toch vragen of opmerkingen hebben kunt u ons telefonische bereiken van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 21:00 en ook zaterdag zijn wij telefonische bereikbaar van 09:00 tot 17:00 op 010 – 711 14 99.

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Nu aanmelden en geld besparen!

Ik wil in de toekomst graag aanbiedingen, trends en acties ontvangen die worden aangeboden op your-look-for-less.nl (uitgevoerd door Your look for less! Handelsgesellschaft mbH) ...

Meer tonen
NL-banner neu sanl