munten
Alle maten 1 prijs
bill
Kopen op rekening of via iDeal
retourzending
Gratis terugsturen

Blazer

61

Grote maten dames blazers: tijdloos vrouwelijk gekleed

Wordt het na een aangenaam weekendje struinen door het bos, al dan niet met hond, man, kinderen en eventuele aanhang, hoogste tijd om u in een stijlvol business jasje te hijsen dat qua pasvorm mooi afkleed en uw zakelijke look zelfverzekerd onderstreept? Dan zou u de collectie grote maten blazers voor dames eens moeten bekijken!

Deze collectie, geschikt voor volle vrouwen met natuurlijke rondingen, zal beslist aan al uw wensen voldoen. Bij Your Look…For Less! vindt u namelijk aantrekkelijke, tijdloze mode voor een bijzonder scherpe prijs en passend bij elk figuur (tot maat 56).

Wat dacht u bijvoorbeeld van korte jasjes voor dames in een grote maat, waarin u zich tijdens warme zomerdagen op en top gekleed voelt. Een jersey dames blazer in een grote maat die uiterst leuk afkleed of luchtige blouse jasjes voor dames in een grotere maat? Ideaal bij aangenaam zomerse temperaturen.

Laat u eens verrassen door uiteenlopende plus size blazers in een neutrale zwarte, witte of blauwe kleur. Of wat te denken van grote maten dames blazers van aangename sweatstof of leer?

Welke lengte blazer past het beste bij mijn figuur

Stel u bent een vrouw met natuurlijke rondingen en op zoek naar een ongedwongen jasje dat flatterend oogt en over een aangename pasvorm beschikt. U bent misschien wat voller bij de heupen en wat smaller bij de schouders of beschikt juist over vrij lange benen die u graag in de kijker zet.

Met een bolero blazer voor dames in een grotere maat – die doorgaans net boven de heupen valt – slaat u de plank nooit mis. Bij Your Look…For Less! vindt u dit soort korte grote maten dames blazers in tijdloze zwarte, grijze en poeder-achtige kleuren.

Voor kleine dames met een maatje meer bieden blazers in grote maten wellicht ook een uitkomst. De keuze is in ieder geval enorm en dat geldt zowel voor de stof als het materiaal.

Heeft u bijvoorbeeld al eens aan een korte mouwen dames blazer in een grotere maat gedacht? Dit soort blazers zijn met aangenaam bouclé, in tricotfleece of denim verkrijgbaar.

Wat draag ik het beste onder mijn blazer

Wat u onder uw blazer draagt ligt geheel aan uw smaak, stijl en voorkeur. Zo kan een klassieke, zwarte lange blazer voor dames in een grotere maat (inclusief revers) uitstekend met een witte top gecombineerd worden.

Een blazer met een vrolijke print, zoals bloemen of ruiten wordt doorgaans met een effen kleur in balans gebracht.

Tip: al eens aan een rode blazer met knoopjes en zwarte top gedacht? Buitengewoon charmant!

Welke methode hanteer ik het beste voor het reinigen van mijn blazer?

Blazers voor dames met een maatje meer wilt u uiteraard lang mooi houden, ongeacht of de blazer nu korte mouwen, lange mouwen, knoopjes of ritsjes heeft.

Let u er dus met name op dat u uw blazer op een lage temperatuur wast en een mild reinigingsmiddel gebruikt. Een speciaal waszakje zal uw blazer nóg beter beschermen!

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Nu aanmelden en geld besparen!

Ik wil in de toekomst graag aanbiedingen, trends en acties ontvangen die worden aangeboden op your-look-for-less.nl (uitgevoerd door Your look for less! Handelsgesellschaft mbH) ...

Meer tonen
NL-banner neu sanl