Menu Sluiten

Alle maten 1 prijs

Bermuda

16 Artikelen

Een bermuda broek voor dames en heren bij Your Look… for less!

Wanneer u aan het woord ‘bermuda’ denkt, schiet u waarschijnlijk wel een aantal zaken te binnen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan Bermuda, een tropisch warm oord waar u heerlijk kunt ontspannen en kunt genieten van een perfecte vakantie. Ook kunt u denken aan de welbekende en beruchte Bermuda driehoek; de denkbeeldige driehoek tussen Miami, Puerto Rico en de Bermuda-eilanden, waar vliegtuigen en boten op een mysterieuze wijze schijnen te verdwijnen. Bovendien is er dan nog een kledingstuk wat vernoemd is naar Bermuda: de bermuda broek! Dit kledingstuk wordt officieel gedragen door militairen in warme gebieden en het is ideaal omdat het ruim zit en vaak diepe zakken heeft. Een erg praktische broek, die ook al enige jaren in zowel dames- als herenmode te vinden is! De bermuda broek is een favoriet onder velen, en is een ideale broek voor warme dagen.

Bermuda shorts - stijlvol en hip, bij Your Look... for less!

De meningen zijn verdeeld als het gaat om bermuda shorts. Jarenlang werd het kledingstuk gezien als amodieus, niet flatterend en niet goed te combineren. Dit is echter geheel omgeslagen! De bermuda shorts zijn namelijk ontzettend modieus! De bermuda broek reikt tot net boven de knie en loopt een beetje wijd. Het is dus een erg comfortabele broek en u kunt het ontzettend leuk combineren met verschillende kledingstukken. Zowel voor mannen als voor vrouwen is deze broek geschikt. Bij Your Look... for less! bieden we vele modellen aan die uw figuur op de juiste manier accentueren. U kunt de bermuda broek perfect combineren met leuke gympen of sportieve instappers. Op uw bermuda shorts kunt u allerlei bovenkleding dragen. Of u nu gaat voor een stoere look, lief en vrouwelijk of een nette en stijlvolle look; u kunt het allemaal combineren met een bermuda broek van Your Look... for less!

Bij Your Look... for less! hebben wij een bermuda broek voor iedereen. Wij hebben in ons assortiment een bermuda voor mannen en voor vrouwen. Deze bieden we aan in alle maten, zodat ook de dames en heren met een maatje meer een leuke bermuda kunnen bestellen! Hierbij geldt altijd ‘alle maten, één prijs’! U komt dus nooit voor nare verrassingen te staan met Your Look... for less!

Econda-Logo