munten
Alle maten 1 prijs
bill
Kopen op rekening of via iDeal
retourzending
100 dagen gratis retourneren
Startpagina/Dames/Grote maten/Jacks/Dames winterjas grote maten

Dames winterjas grote maten

361

Welke dames grote maten winterjas houdt u het beste warm?

Tijdens de wintermaanden daalt de temperatuur, en is er buiten vaak wind en regen waar u zich een weg doorheen moet zien te banen. Binnen is het wel behaaglijk, en het zou toch fijn zijn als u dat warme en knusse gevoel met u mee naar buiten kon nemen. Dat kan nu bijvoorbeeld met onze dames winterjassen in grote maten.

We hebben natuurlijk niet één soort plus size dames winterjas in het assortiment, maar veel verschillende soorten dames winterjassen in grote maten. De volgende mantels houden u het beste warm:

  • Gewatteerde dames jassen in grote maten zijn van binnen gevoerd en gewatteerd met een heerlijk warm en zacht materiaal, zoals imitatiebont.

  • Lange dames winterjassen in een grote maat bedekken, omdat ze zo lang zijn, een groter oppervlak van uw lichaam, waardoor ook een groter gedeelte beschermd is tegen de wind en regen.

  • Waterdichte winterjas voor dames in grote maten zijn vooral voor Nederlandse winters echt geen overbodige luxe. Er valt veel regen in de wintermaanden, dus met een waterdichte winterjas bent u alvast helemaal goed voorbereid.

  • Een winddichte winterjas voor dames in grote maten is ook geen onnodige dames winterjas. In de winter waaien er veel meer koude winden, wanneer u buiten loopt. Met een winddichte dames winterjas in een grote maat bent u daar fijn extra tegen beschermd.

  • Een dames parka in grote maten is een model dames winterjas in grote maten, die vaak een capuchon heeft. Hierdoor kan deze dames winterjas in grote maten beschermen tegen wind, regen en zelfs sneeuw. Welke weersituatie u buiten ook aantreft, met een parka aan bent u er goed tegen beschermd, en blijft u warm.

Welke maten dames winterjassen, zoals eentje in XL, zijn er?

De veel verschillende soorten stijlen dames winterjassen in grote maten zijn ook nog eens in veel verschillende maten beschikbaar. Er zijn winterjassen voor dames in de maten 18 tot en met 26, wat korte maten zijn. De winterjassen zijn ook verkrijgbaar

in standaardmaten van 36 tot 56. Kies een maat die u als gegoten zit, en u wilt uw favoriete nieuwe aankoop eigenlijk nooit meer uitdoen.

Welk model winterjas past het beste bij volle heupen?

Welke model winterjas voor dames in een grote maat precies bij vollere heupen past, ligt er een beetje aan of u deze mooie rondingen juist in de schijnwerpers wilt zetten, of liever een beetje wegstopt. Als u uw curvy figuur juist wilt benadrukken, kunt u voor de volgende dames winterjassen gaan:

  • Een mooie dames XL-winterjas met een zichtbare taille. Doordat uw dunnere taille wordt benadrukt, vallen uw heupen, omdat deze wat naar buiten lopen, in vergelijking wat meer op.

  • Een kortere stijl winterjas voor curvy dames is ook een goede optie om uw heupen wat meer onder de aandacht te krijgen. Doordat een kortere jas niet over uw heupen heen valt, komt er automatisch al iets meer aandacht op. Ze zijn zo beter zichtbaar.

Wilt u de aandacht juist wat meer van uw heupen weghalen? Kies dan voor een van de volgende dames winterjassen in een grote maat:

  • Warme dames winterjas in grote maten met een wat langere pasvorm, tot bijvoorbeeld halverwege de bovenbenen, verhullen uw heupen letterlijk.

  • Een dames winterjas in een grote maat in een afslankende kleur, zoals zwart, is ook een prima manier om uw heupen wat uit het zicht te ontnemen. Zwart kleed namelijk alles af, dus ook uw heupen.

  • U kunt ook een jack met wat opvallendere mouwen mooi dragen, om zo de aandacht binnen uw outfit wat van uw heupen af te halen. Een winterjas met een ruitjesmotief is een goed voorbeeld van deze dames winterjas. Bij dit heerlijke winterse printje gaat de aandacht veel meer naar de mouwen, dankzij de horizontale richting binnen het printje.

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Nu aanmelden en geld besparen!

Ik wil in de toekomst graag aanbiedingen, trends en acties ontvangen die worden aangeboden op your-look-for-less.nl (uitgevoerd door Your look for less! Handelsgesellschaft mbH) ...

Meer tonen
NL-banner neu sanl