munten
Alle maten 1 prijs
bill
Kopen op rekening of via iDeal
retourzending
100 dagen gratis retourneren
Startpagina/Huishoudschorts

Huishoudschorts

21

Retro huishoudschort kopen bij Your Look… for less!

Het huishoudschort bestaat al jaren maar is nog altijd niet uit het zicht verdwenen. Integendeel; steeds meer dames en heren kiezen voor een huishoudschort als de optimale bescherming tegen bevuiling. Een huishoudschort wordt, zoals de naam al doet vermoeden, gedragen bij het huishouden. Het is zowel voor dames als heren geschikt en u draagt een huishoudschort voornamelijk bij het koken. Echte keukenprinsessen kennen het wel; u bereidt een heerlijke maaltijd voor en dan kan er weleens wat misgaan. Er valt iets op de grond, er spettert iets uit de pannen of u morst per ongeluk wat eten over uw kleding. Zeker wanneer u uw beste outfit aan hebt, kan dit funest zijn. Bovendien is het erg zonde. Uw kleding moet tenslotte zo lang mogelijk meegaan! Bij Your Look... for less! vindt u een huishoudschort voor de optimale bescherming van uw mooie mode!

Huishoudschort voor huis en tuin bij Your Look... for less!

Een huishoudschort wordt in eerste instantie geassocieerd met koken. De meeste dames en heren dragen namelijk zo’n huishoudschort gedurende het bereiden van een maaltijd. Het huishoudschort is echter geschikt voor meerdere bezigheden rondom huis. Zo kunt u een huishoudschort dragen wanneer u in de tuin bezig bent. Echte liefhebbers van tuinieren spenderen vaak hele dagen in de tuin. Hier bent u vaak bezig met onkruid, mest, zand en planten. Dit kan onnodige vlekken op uw kleding veroorzaken. Uiteraard is het verstandig om uw oude kleding hiervoor te dragen, maar als extra bescherming kunt u een huishoudschort dragen. Zo gaat zelfs uw oude kleding lang mee!

Een huishoudschort van Your Look... for less! is niet alleen ontzettend praktisch en functioneel. Bij ons ziet het er ook ontzettend leuk uit! Wij bieden u namelijk vele modellen met de leukste kleuren en prints. Wij bieden u een retro huishoudschort, afgewerkt op diverse manieren. Zo kunt u kiezen voor een sluiting met knopen, maar ook met lint. Deze laatste kunt u dan zelf omknopen. Ontdek ons assortiment en kies een mooi huishoudschort wat bij uw wensen past!

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Nu aanmelden en geld besparen!

Ik wil in de toekomst graag aanbiedingen, trends en acties ontvangen die worden aangeboden op your-look-for-less.nl (uitgevoerd door Your look for less! Handelsgesellschaft mbH) ...

Meer tonen
NL-banner neu sanl