munten
Alle maten 1 prijs
bill
Kopen op rekening of via iDeal
retourzending
100 dagen gratis retourneren
Startpagina/Incontinentieslips

Incontinentieslips

4

Incontinentieslip voor een fris gevoel bij Your Look… for less!

Incontinentie is een probleem waar stiekem erg veel dames en heren last van hebben. Het komt over het algemeen meer voor bij dames, maar ook de heren kunnen er op latere leeftijd last van krijgen. Het kan erg vervelend zijn en bovendien onhygiënisch. Your Look... for less! wilt het u graag zo makkelijk en prettig mogelijk maken. Daarom biedt Your Look... for less! de incontinentieslip aan. Een incontinentieslip is een slip speciaal ontwikkeld voor dames en heren die last hebben van regelmatige incontinentie. Vaak kan onvrijwillig urineverlies ontstaan bij niezen, lachen of andere vormen van druk op de buik. Op zo’n moment is de incontinentieslip uw redder in nood. Wij bieden u verschillende modellen aan, geschikt voor verschillende types van incontinentie. De incontinentieslip kan gewoon gedragen worden als normaal ondergoed. Neemt u een kijkje in ons assortiment en kies uw model incontinentieslip!

Incontinentieslip van hoogwaardige kwaliteit bij Your Look... for less!

Wanneer er sprake is van incontinentie, is het belangrijk dat u een incontinentieslip draagt van de beste kwaliteit. Zo wordt alles perfect opgevangen en gebeuren er geen nare ongelukjes. Een incontinentieslip van Your Look... for less! is geschikt voor matige tot zware incontinentie. Ook bieden wij een incontinentieslip aan geschikt voor dames en heren met ernstige incontinentie. Laatstgenoemde bevat een antibacteriële stof, die de huid extra bescherming biedt tegen ontstekingen. Incontinentie kan namelijk zorgen voor een ontstoken huid. De incontinentieslip bieden wij aan voor een voordelige prijs. Voor een fijne prijs, ontvangt u bij Your Look... for less! de beste zorg.

De incontinentieslip geeft u uiteraard een prettig gevoel. Toch is het belangrijk, deze met regelmaat te wisselen en alles goed schoon te houden. Zo loopt u de minste kans op nare onstekingen. Veel dames en heren die last hebben van incontinentie gaan echter niet naar de huisarts. Dit is zeker een optie om te proberen; er kan namelijk vaak meer aan incontinentie gedaan worden dan u denkt. Voor meer gezondheidsartikelen, kunt u onze online winkel raadplegen. U vindt in de categorie ‘gezondheid’ vele hulpmiddelen die het dagelijks leven stukke beter maken.

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Nu aanmelden en geld besparen!

Ik wil in de toekomst graag aanbiedingen, trends en acties ontvangen die worden aangeboden op your-look-for-less.nl (uitgevoerd door Your look for less! Handelsgesellschaft mbH) ...

Meer tonen
NL-banner neu sanl