munten
Alle maten 1 prijs
bill
Kopen op rekening of via iDeal
retourzending
100 dagen gratis retourneren
Startpagina/Onderrok

Onderrok

3

Passende onderrok voor extra bescherming bij Your Look… for less!

Wanneer u graag rokken en jurken draagt, kent u vast wel de irritaties die deze geliefde en oh zo vrouwelijke kledingstukken kunnen geven. Sommige rokken of jurken zijn vrij dun van stof, waardoor u deze modellen helaas alleen in de zomer kunt dragen. Your Look... for less! biedt u echter de mogelijkheid, uw favoriete zomerjurken en rokken in de koude winter te dragen! Door het dragen van een passende onderrok, creëert u een extra laag, zodat uw lichaam beter beschermd wordt tegen de koude wind. Zo kunt u gemakkelijk uw fleurige zomerjurk of –rok dragen! U kunt deze kleding combineren met een dikke panty of een maillot, leuke warme laarsjes en eventueel een vlot jasje of een vest. Zo weet u in elk geval zeker dat u warm blijft! De onderrok – veelzijdig en praktisch!

Onderrok voor formele avonden bij Your Look... for less!

Heeft u een belangrijk evenement waar u naartoe gaat? Dan is een rok natuurlijk een geweldige kledingkeuze. Vrouwelijke elegantie en een stijlvolle uitstraling, dat is wat een rok of jurk u geeft. U zult de gehele avond stralen. Voor een formele gelegenheid, kan het voor u erg praktisch zijn om een perfecte onderrrok te dragen. De onderrok kunt u onder uw jurk of rok dragen, en voorkomt dat uw rok doorschijnt. Zo hoeft u zich de hele avond geen zorgen te maken over het doorschijnen van uw ondergoed; u bent immers beschermd door uw onderrok! Bovendien kan de onderrok ervoor zorgen dat uw rok mooi in haar vorm blijft. U hoeft niet bang te zijn dat de rok tussen uw benen kruipt; door de onderrok blijft de rok mooi op haar plaats. Zo zult u er altijd sierlijk uitzien!

Onderrok voor een voordelige prijs bij Your Look... for less!

Zit u een beetje krap bij kas en bent u vooralsnog op zoek naar een goede onderrok voor een degelijke prijs? Bij Your Look... for less! bieden wij u kwalitatief goede kleding, voor een voordelige prijs! U bent zo dus verzekerd van een mooie onderrok met de juiste eigenschappen en kwaliteit, voor een kleine prijs. Dit is prettig voor u, maar ook erg prettig voor uw portemonnee! Geniet van de service die Your Look... for less! u te bieden heeft. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe aankopen.

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Nu aanmelden en geld besparen!

Ik wil in de toekomst graag aanbiedingen, trends en acties ontvangen die worden aangeboden op your-look-for-less.nl (uitgevoerd door Your look for less! Handelsgesellschaft mbH) ...

Meer tonen
NL-banner neu sanl