munten
Alle maten 1 prijs
bill
Kopen op rekening of via iDeal
retourzending
100 dagen gratis retourneren
Startpagina/Dames/Grote maten/BHs/Steun bh's grote maten

Steun bh's grote maten

63

Welke voordelen heeft een steun beha in grote maten?

Een goed ondersteunende beha is stevig, comfortabel en geeft veel steun aan uw borsten, rug en schouders. De extra versteviging aan de zijkanten van de cups, de brede bandjes en de voorgevormde cups houden uw decolleté netjes op haar plek, hoe veel of hoe weinig u dan ook in uw bh beweegt op een dag. Een degelijke grote maten steun bh kan lichamelijke klachten zoals rugpijn verminderen of zelfs voorkomen, vooral bij vrouwen met grote borsten. Bovendien zorgt een comfort beha in grote maten ook voor meer zelfvertrouwen, omdat een bh zeer bepalend kan zijn in het mooi laten uitkomen van uw outfit.

Wat is een goede steun bh in grote maten?

In het brede assortiment aan steun bh's in grote maten van Your Look... for less! zijn er verschillende soorten steun bh's verkrijgbaar:

  • Een plus size steun bh met beugel is misschien wel de bh die de meeste steun aan uw borsten biedt. De beugels liften uw buste in een mooie, ronde vorm en zorgen ervoor dat uw borsten netjes ieder op hun eigen plek in de cup blijven. Vooral voor dames met grote borsten biedt een steun bh met beugel extra ondersteuning en stevigheid.

  • Een grote maten steun bh zonder beugel geeft ook steun aan uw borsten, maar dan met meer draagcomfort. Een bh zonder beugel ondersteunt en lift aanzienlijk minder dan een bh met beugels, maar toont de natuurlijke vorm van uw borsten en biedt veel bewegingsvrijheid. Een grote maten steun bh zonder beugel voelt voor veel vrouwen als een tweede huid.

  • Voor actieve dames is een grote maten sport beha absoluut een uitkomst. Een sport bh zorgt ervoor dat uw borsten minder heen en weer bewegen tijdens het sporten. De borsten worden iets strakker aangedrukt en naar elkaar toe gedrukt in een plus size sport beha, waardoor de schokken van uw work-out beter kunnen worden opgevangen.

Hoe vind ik de juiste maat plus size steun beha?

Bepalen welke maat steun bh u moet dragen, gaat op dezelfde manier als bij een reguliere bh. Om de perfecte maat te vinden, berekent u 1) uw cupmaat en 2) uw borstomvang. De cupmaat berekent u door uw borsten op het volste punt te meten en het meetlint losjes onder uw oksel vast te houden. Zorg dat het meetlint uw borsten nergens indrukt. Om uw borstomvang te berekenen houdt u het meetlint direct onder uw borsten. Houd het lint niet te strak, maar er mag geen ruimte tussen uw huid en het lint zitten. Meet alles in centimeters en gebruik de maattabellen op onze website om zo de juiste maat steun beha te bestellen. Voel thuis of de grote maten ondersteunende beha de goede pasvorm voor uw borsten heeft door te kijken of er nergens een stukje borst uithangt of dat er juist te veel ruimte over is. Bekijk dit ook eens met uw armen omhoog gehouden. Probeer vervolgens drie vingers tussen uw huid en de haakjes op het rugpand te steken. Bij een bh in de juiste maat, zou dit moeten lukken. De schouderbandjes van uw steun bh kunt u verstellen. Zorg er hierbij voor dat u twee vingers tussen de huid op uw schouders en de bandjes kunt houden.

Waar moet ik op letten bij de aankoop van mijn nieuwe grote maten steun bh?

Bekijk bij de aankoop van uw nieuwe comfortabele XL beha met steun altijd even van welk materiaal deze bh gemaakt is. Een polyamide beha is stevig, elastisch, comfortabel en voelt koel aan. Als u polyamide goed volgens de voorschriften wast, blijft dit sterke materiaal ontzettend lang mooi. Voor een gevoelige huid, kan ondergoed van katoen een uitkomst bieden. Katoen is plantaardig en ademt extra goed, waardoor er minder snel huidirritaties ontstaan. Vergeet ook niet te controleren of uw dames grote maten steun bh niet doorschijnend is. Huidkleurige beha's zijn hiervoor de beste keuze, maar ook lichte kleuren bh's bij lichte outfits voorkomen dit.

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Nu aanmelden en geld besparen!

Ik wil in de toekomst graag aanbiedingen, trends en acties ontvangen die worden aangeboden op your-look-for-less.nl (uitgevoerd door Your look for less! Handelsgesellschaft mbH) ...

Meer tonen
NL-banner neu sanl