munten
Alle maten 1 prijs
bill
Kopen op rekening of via iDeal
retourzending
100 dagen gratis retourneren
Startpagina/Steunpantys

Steunpantys

5

Comfortabele steunpanty voor vermoeide benen bij Your Look… for less!

Uw benen zijn een erg belangrijk deel van uw lichaam en ze behoren uw hele leven mee te gaan in goede gezondheid. Heeft u vaak last van uw benen, of staat u lang op een dag? Dan is het belangrijk uw benen wat extra zorg en steun te geven. Door middel van een steunpanty kunt u de druk op uw benen en uw aders verminderen. Zeker bij dames die lang staan op een dag en actief bezig zijn, is het belangrijk om extra steun te ontvangen. Dames die hun benen vaak gebruiken, lopen namelijk extra kans op nare aandoeningen als spataderen, trombose en vochtophoping. Dit komt voornamelijk voor bij de dames die een beroep als stewardess hebben doordat ze zo lang staan. Ook de dames die andere bezigheden hebben waarbij de benen overbelast kunnen worden kunnen een steunpanty dragen!

Steunpanty van Your Look... for less! voor een fijn gevoel

Bij Your Look... for less! bent u verzekerd van een juiste verzorging van uw benen door een steunpanty. In het assortiment vindt u de steunpanty in verschillende kleuren. Zo kunt u de steunpanty bestellen in een huidskleurige tint. Hierbij bieden we lichtere en donkere tinten aan. Ook heeft Your Look... for less! een grijze steunpanty in het assortiment. Een steunpanty van Your Look... for less! is van de beste kwaliteit en zorgt voor een masserend effect. Vermoeide of zware benen kunnen met een steunpanty voorkomen worden! Zo bent u elke dag weer fit en kunt u de hele dag door met uw bezigheden. In ons assortiment kunt u de steunpanty in verschillende diktes bestellen. Dit wordt ook wel denier genoemd. Your Look... for less! biedt u een steunpanty in 120 denier, 60 denier en 40 denier. Hoe hoger het denier, hoe dikker de stof van de steunpanty. Bij 120 denier schijnt uw huid het minste door. Bovendien is een steunpanty met een hoger denier fijner voor de wintermaanden.

Uw steunpanty gemakkelijk online bestellen bij Your Look... for less!

In ons assortiment kunt u gemakkelijk uw favoriete steunpanty aanklikken. Met één klik op de muis kunt u de steunpanty in uw virtuele winkelmandje leggen. U kunt de bestelling afronden en wij doen de rest! Wij zorgen ervoor dat uw steunpanty bij u thuis afgeleverd wordt. Wanneer de maat niet in orde is, kunt u de steunpanty gemakkelijk en zonder bijkomende kosten retour zenden. Eventueel kan Your Look... for less! uw retour verzending bij u thuis ophalen! Dat is het gemak van Your Look... for less!

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Nu aanmelden en geld besparen!

Ik wil in de toekomst graag aanbiedingen, trends en acties ontvangen die worden aangeboden op your-look-for-less.nl (uitgevoerd door Your look for less! Handelsgesellschaft mbH) ...

Meer tonen
NL-banner neu sanl