munten
Alle maten 1 prijs
bill
Kopen op rekening of via iDeal
retourzending
Gratis terugsturen

Geweldige 7/8 broek voor een vrouwelijke look bij Your Look… for less!

Wanneer het voorjaar begint, wordt het tijd voor een grote schoonmaak. Dit geldt niet alleen voor uw woning; ook uw garderobe moet eraan geloven! De winterkleding kan opgebergd worden en het is tijd voor mode geschikt voor de lente. In de lente kan de temperatuur nogal wisselen. De ene dag schijnt de zon volop en voelt het al gauw zomers aan, maar het kan ook nog altijd erg fris zijn. In een tussenseizoen als de lente, kan het vaak lastig zijn om de juiste kleding te dragen. Your Look... for less! heeft de oplossing voor u als het om ondermode gaat! De 7/8 broek is namelijk een topper voor het voorjaar! Een lange broek kan namelijk te warm zijn en een capri-broek te koud. De 7/8 broek heeft de perfecte lengte voor een mooie lentedag!

Slank makende 7/8 broek voor elk figuur bij Your Look... for less!

Naast het feit dat de 7/8 broek een ultieme musthave is in uw garderobe vanwege de zomerse look, geeft het uw figuur ook een extra boost. De 7/8 broek heeft de ideale lengte, want het laat uw enkels zien. Uw enkel is vaak het meest slanke deel van uw lichaam. Dit zorgt voor een afslankend effect. U kunt de 7/8 broek combineren met mooie haklaarsjes of pumps, zodat u dat slankmakende effect alleen maar versterkt. U lijkt dan namelijk langer en slanker! Voor dames die liever platte schoenen dragen, is de 7/8 broek ook uitermate geschikt. U kunt de 7/8 broek namelijk erg leuk combineren met leuke ballerina’s, mooie instappers of sportieve gympen. Dit geeft u een comfortabele en stijlvolle look! Bij Your Look... for less! vindt u de 7/8 broek in de mooiste kleuren. Laat u verrassen door een uitgebreid assortiment met de beste kwaliteit, voor een lage prijs!

Perfecte 7/8 broek voor elke dame online bij Your Look... for less!

Your Look... for less! maakt geen uitzonderingen en biedt voor elke dame een geweldige collectie aan. Zo is de 7/8 broek niet alleen verkrijgbaar in reguliere maten, maar ook in speciale maten. Voor de kleine dames bieden wij de 7/8 broek in speciale korte maten aan, en voor dames met een maatje meer is er de grote maten collectie met een 7/8 broek in allerlei kleuren. Ontdek het assortiment en laat u verrassen door de beste pasvorm en optimaal draagcomfort!

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Nu aanmelden en geld besparen!

Ik wil in de toekomst graag aanbiedingen, trends en acties ontvangen die worden aangeboden op your-look-for-less.nl (uitgevoerd door Your look for less! Handelsgesellschaft mbH) ...

Meer tonen
NL-banner neu sanl