munten
Alle maten 1 prijs
bill
Kopen op rekening of via iDeal
retourzending
100 dagen gratis retourneren
Startpagina/Dames/Kleding/Blouses en tunieken
Groen
Selectie opheffen

Welke blouses, waaronder de groene damesblouse, zijn er beschikbaar?

Bij elke mooie vrouw past een mooie blouse. Het shirt is hierdoor een echte allrounder. Maar er is één soort blouse die iedere vrouw prachtig zal staan: de groene damesblouse. Deze elegante groene blouse is, dankzij de chique kleur, flatterend voor elke vrouw, ongeacht haar maat. Bovendien is de blouse beschikbaar in verschillende tinten groen, waardoor het eenvoudig is om een exemplaar uit te kiezen die uw huidskleur laat stralen.

Welke type blouses zijn er allemaal beschikbaar voor u om uit te kiezen? Wat dacht u van de volgende designs en stijlen voor uw volgende favoriete, groene toevoeging aan uw garderobe:

  • Een groene dames tuniek, ook wel een groene tuniek blouse, is een soort blouse die wat ruimer valt. De tuniek is het perfecte exemplaar voor als u wat luchtigheid verlangt van uw top. De tuniek valt wat ruimer en groter, en zit daarom heerlijk.

  • Een groene overhemdblouse voor dames en een groene dames shirtblouse zijn beide perfecte blouses voor naar het werk. Doordat de bovenkanten van deze damesblouses dezelfde strakke lijnen hebben als een regulier overhemd, komen beide kledingstukken professioneel over. En dat zonder de luchtigheid van een blouse te verliezen.

  • Een groene blousonblouse voor dames is daarentegen juist heel chic en vrouwelijk, en perfect voor dat volgende gezellige feestje. Een blousonblouse is geplooid, waardoor deze luchtig en sierlijk om uw bovenlichaam heen zit. De blousonblouse staat nog net even wat vrouwelijker dan de dames tuniek.

Welke mouwlengtes zijn er voor de groene damesblouses?

Naast type blouse is er ook keuze betreffende de mouwlengte van de groene damesblouses.

  • Zo zijn er zowel groene damesblouses met lange mouwen als groene blouses met een korte mouw beschikbaar. Natuurlijk is het bij de keuze voor mouwlengte vooral belangrijk om te kiezen wat het beste bij uw smaak past, maar ook het seizoen kan een rol spelen. Zo is een korte mouw perfect voor de warme zomermaanden, terwijl de lange mouw voor de nodige warmte zorgt tijdens frissere temperaturen.

In welke patronen komen de groen gekleurde blouses allemaal?

Behalve de verschillende types effen groene damesblouses zijn de blouses ook in veel verschillende patronen beschikbaar. Deze prints zorgen voor een leuk en stijlvol accent aan uw groene damesblouse:

  • Zo zijn er de frisse groen-wit-gestreepte dames blouses en groen-wit-geblokte dames blouses beschikbaar. Een verticaal gestreepte blouse zal uw lengte benadrukken, terwijl een blouse met een geblokte print een sportieve uitstraling heeft.

  • Ook is er de groene blouse met bloemen. Een bloemenpatroon zorgt niet alleen voor vrolijkheid, maar heeft ook een afslankend effect. Het gezellige patroon zorgt er namelijk voor dat het oog niet op één plek blijft hangen, waardoor u slanker lijkt.

Wat dragen op een groene blouse?

Het grote voordeel van een blouse is dat u deze zowel kan combineren tot een chiquere, professionele outfit of een meer casual en dagelijkse kledingcombinatie.

  • Een chique, professionele look bereikt u door uw groene blouse te combineren met een net rokje of een broekpak. Een zwarte kokerrok onder uw blouse, bijvoorbeeld, is perfect voor naar een professionele gelegenheid. U kunt ook kiezen voor een zwart broekpak.

  • Wilt u uw groene damesblouse liever in uw vrije tijd dragen? Combineer deze dan met een meer casual broek, zoals een sportieve spijkerbroek. U loopt er zo heerlijk comfortabel bij.

Met welke andere kleuren u het beste uw groene damesblouse mee kan combineren, ligt aan de tint van uw nieuwe favoriete aanschaf:

  • Zo kunt u een donkergroene blouse voor dames eenvoudig combineren met frisse kleuren zoals blauw, geel en roze. U balanceert zo de donkere tint van uw damesblouse perfect uit met een vrolijke kleur.

  • Een mintgroene blouse voor dames kunt u beter combineren met donkere tinten, zoals bruin of grijs. Een grijs pak of een bruin accessoire, bijvoorbeeld, zijn geschikt voor een werkoutfit.

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Nu aanmelden en geld besparen!

Ik wil in de toekomst graag aanbiedingen, trends en acties ontvangen die worden aangeboden op your-look-for-less.nl (uitgevoerd door Your look for less! Handelsgesellschaft mbH) ...

Meer tonen
NL-banner neu sanl