Menu Sluiten

Alle maten 1 prijs

Tunieken

58 Artikelen
-33%
Tuniek
-33%
Tuniek
-39%
Tuniek
-40%
Tuniek
-48%
-53%
-34%
-40%
-33%
-36%
-52%
-35%
-23%
-25%
-27%
-29%

Goedkoop en vrouwelijk tuniek voor elke dag bij Your Look… for less!

Een tuniek is een trendy kledingstuk wat elke vrouw in haar garderobe zou moeten hebben. Het is de perfecte mix tussen chique en casual. Ook de tuniek is op verschillende manieren te combineren. Zo kunt u de tuniek dragen op een legging, een dikke maillot of een (nauw aangesloten) broek. Een tuniek is chique wanneer het gecombineerd wordt met een nette blazer of een net jasje, en besluit u het op een legging te dragen met een spijkerjack of een ander stoer jasje, dan bent u casual gekleed. U kunt een tuniek eventueel ook dragen over uw badkleding op het strand. Een tuniek draagt u met flair. In ons assortiment hebben wij stijlvolle exemplaren die u laten stralen. Your Look... for less heeft tuniekjes in verschillende stijlen: korte modellen, wat langere modellen, in een kleurtje of een te gekke print. meer

Er is voor een ieder wat wils. De tuniek is zo veelzijdig, dat u elke dag een andere outfit kunt creëren. Gaat u er lekker voor zitten, neem uw tijd om onze artikelen te verkennen en vindt zo die perfect passende tuniek.

Voor elke vrouw de aandacht die ze verdient met een perfecte tuniek bij Your Look... for less!

Elke vrouw is mooi; zowel van binnen als van buiten. Elke vrouw verdient het daarom ook, haarzelf van haar beste kant te kunnen laten zien. Door middel van de kwaliteitsmode voor een zeer schappelijke prijs van Your Look... for less! kunnen wij u laten stralen als ooit tevoren. Niet alleen is dit goed voor uw uitstraling en zelfvertrouwen; ook uw portemonnee krijgt een flinke oppepper. Your Look... for less! biedt ook tunieken in grotere maten aan. Voor deze grotere maten, geldt dezelfde prijs als voor de kleinere maten; wij maken geen onderscheid!

Voordelig online shoppen voor een dames tuniek zonder moeilijkheden bij Your Look... for less!

Hedendaags is het vanzelfsprekend om online te winkelen. Dit kan nog weleens lastig zijn. Onze webwinkel wilt u daar graag een handje bij helpen. Wij proberen het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Gaat u er eens rustig voor zitten, ‘blader’ door onze pagina’s en kies uw favoriete tuniek uit. De tuniek wordt bij u thuis afgeleverd. Thuis kunt u de tuniek op uw gemak passen en u kunt het weer terugsturen wanneer het item toch anders is dan verwacht.

Your Look... for less! geeft raad:

Worden de dagen kouder en bent u op zoek naar een simpel doch stijlvol jasje? Neemt u dan nog even een kijkje bij onze categorie ‘jasjes’. Een jasje kunt u ook zeer goed combineren met een tuniek.

Econda-Logo