munten
Alle maten 1 prijs
bill
Kopen op rekening of via iDeal
retourzending
Gratis terugsturen

Slips

340

Gunstige damesslips online

De slipis na de BH het belangrijkste kleding stuk en moet daarom ook comfortable zijn. De juiste slip kiezen is erg belangrijk, je wilt namelijk niet dat er irritaties ontstaan, je moet je comfortable voelen en de slip als tweede huid zien. Er zijn verschillende soorten slips te koop en daarom bieden wij ook een uitgebreid assortiment aan zodat u de perfect passende slip kunt kiezen. Online slips kopen is bij de webshop van YOUR LOOK... FOR LESS! eenvoudig en makkelijk, geniet nu van de voordelige prijzen en gunstige dames slips.

Onze gunstige slips komen in verschillende soorten en maten, wij maken dan ook gebruik van de 1 maat 1 prijs regel, zo hoeft u niet meer te betalen voor een maatje meer.

Slips bij de online shop van YOUR LOOK... FOR LESS! kopen.

Wij hebben onze online shop zo in elkaar gezet dat hij voor iedereen makkelijk te begrijpen is, zo kan iedereen optimaal genieten van de producten die YOUR LOOK... FOR LESS! te bieden heeft. U kunt uw slips gemakkelijk online bij ons bestellen u hoeft alleen het artikelnummer op het bestelformulier in te vullen en ten slotte vult u uw klantgegevens in en nu maar wachten op die gunstige slips.

De slips zal binnen een week naar u toegezonden worden en als uw gunstige slips niet meteen leverbaar is ontvangt u uw slips binnen ongeveer 3 weken. De betaling voor de slips dient binnen 14 dagen na de levering voltooid te worden, de verzendkosten bedragen € 5,50. Voor verder informatie over onze leveringen, betalingen en voorwaarden klikt u met een klik van de muis op service, daar vindt u alle informatie die u nodig heeft. Mocht u toch vragen of opmerkingen hebben kunt u ons telefonische bereiken van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 21:00 en ook zaterdag zijn wij telefonische bereikbaar van 09:00 tot 17:00 op 010 – 711 14 99.

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Nu aanmelden en geld besparen!

Ik wil in de toekomst graag aanbiedingen, trends en acties ontvangen die worden aangeboden op your-look-for-less.nl (uitgevoerd door Your look for less! Handelsgesellschaft mbH) ...

Meer tonen
NL-banner neu sanl