munten
Alle maten 1 prijs
bill
Kopen op rekening of via iDeal
retourzending
100 dagen gratis retourneren

Korte maten

936

In de korte maten shop K maat dameskleding bij Your Look… for less!

Korte dames hebben het niet makkelijk. Er is (nog) niet veel keuze op het gebied van korte maten. In de korte maten shop K maat biedt Your Look… for less! echter perfect fit dameskleding aan, voor de korte vrouwen! Dit alles voor een zeer voordelige prijs! Neemt u gauw een kijkje in ons assortiment; de keuze is grandioos!

Gemakkelijk online shoppen in onze korte maten shop K maat

Aangezien korte maten nog niet overal in omloop zijn, is het bijna onmogelijk om korte maten in de winkels te vinden. Echter biedt Your Look... for less! u een geweldige service aan. Ons brede assortiment aan korte maten in onze korte maten shop K maat geeft u de mogelijkheid te kiezen uit vele K maat broeken, K maat rokken, K maat jeans en nog vele andere artikelen in K maat voor de korte vrouw!

U kunt rustig in ons assortiment een kijkje nemen. Vindt u de perfecte kleding en wilt u deze graag bestellen? Dat kan heel gemakkelijk bij Your Look... for less! Wanneer u een artikel heeft gevonden, kunt u uw maat selecteren (wij bieden onze korte maten in de korte maten shop K maat aan in maten 38-56) en met één muisklik, kunt u dit artikel in uw virtuele winkelmandje leggen. Wanneer u definitief klaar bent met online shoppen, kunt u uw bestelling afronden. Your Look... for less! zorgt er dan voor dat uw dameskleding van onze korte maten shop K maat bij u thuis afgeleverd wordt. U kunt het thuis op uw gemak aanpassen. Is het toch niet helemaal wat u zou willen? Dan kunt u het direct weer terugsturen. Eventueel heeft u bij ons nog de mogelijkheid de artikelen bij u thuis op te halen. Wij wensen u veel succes met het zoeken naar perfecte kleding voor korte dames in onze korte maten shop K maat en hopen dat u tevreden zult zijn.

Vragen over onze korte maten shop K maat, of andere zaken?

Indien u nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 op 010-7141499. U kunt ook een e-mail sturen naar klantenservice@your-look-for-less.nl. Wij zijn te allen tijde bereid u te helpen in ons aankoopproces.

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Nu aanmelden en geld besparen!

Ik wil in de toekomst graag aanbiedingen, trends en acties ontvangen die worden aangeboden op your-look-for-less.nl (uitgevoerd door Your look for less! Handelsgesellschaft mbH) ...

Meer tonen
NL-banner neu sanl