Leggings

36

Een legging voor elke dag bij Your Look… for less!

Als we één kledingstuk mogen noemen wat in de laatste jaren weer ontzettend populair is geworden, dan is het wel de legging. De legging kunt u namelijk ook op zoveel manieren dragen, dat het ontzettend praktisch is. U kunt het simpel zo dragen, maar ook combineren met een langer kledingstuk. De legging is de perfecte mix tussen de panty en de broek; het heeft geen voeten zoals u van een panty of maillot gewend bent, maar de legging sluit wel nauw aan. De beste delen van uw benen worden door de legging geaccentueerd en het creëert een mooi silhouet. Accentueer uw vrouwelijke vormen door middel van een legging van Your Look... for less! Wij bieden u vele modellen van de legging aan, die geweldig bij u passen. Er zit altijd wel een geschikte legging voor u tussen!

Een legging voor een zelfverzekerde uitstraling bij Your Look... for less!

De garderobe van de gemiddelde dame wordt met de dag groter. Er worden steeds meer nieuwe kledingstukken ontwikkeld, die de keuze complexer kunnen maken. Mode kan vaak erg lastig zijn, doordat het aan trends gebonden is en zo snel verandert. Your Look... for less! maakt het u gemakkelijk door datgene aan te bieden, wat op dit moment modieus en trendy is. Zo kunt u heel gemakkelijk uw nieuwe favoriete outfits bij elkaar sprokkelen! De legging is een kledingstuk wat momenteel erg populair is. Er zijn verschillende varianten op de legging en u kunt het combineren met allerlei kledingstukken. Zo kunt u een jurkje dragen over uw legging. Dit geeft u de mogelijkheid om ook in de winter uw geliefde zomerjurkjes te dragen. Rokken matchen ook perfect met een legging. U kunt voor een lange legging kiezen, maar ook voor kortere modellen. Zo is er de 3/4 legging, die ook wel de capri-legging wordt genoemd. Gebruik uw fantasie en combineer erop los met een legging van Your Look... for less!

Legging in allerlei kleuren en prints bij Your Look... for less!

De basic legging is natuurlijk altijd handig om te hebben. Tinten als wit en zwart kunt u namelijk gemakkelijk combineren met allerlei kleuren en prints. Voor de modebewuste dames onder ons, bieden wij echter ook verscheidene leggings met prints aan. Een legging met print is momenteel helemaal hip en deze kunt u combineren met een neutrale trui, top, jurk of rok. Ook kunt u uw outfit wat extra pit geven door een legging te dragen met een apart accent. Een beetje leer erin verwerkt of het gebruik van verschillende stoffen en materialen, zorgt voor een dynamisch effect in uw legging!

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Nu aanmelden en geld besparen!

Ik wil in de toekomst graag aanbiedingen, trends en acties ontvangen die worden aangeboden op your-look-for-less.nl (uitgevoerd door Your look for less! Handelsgesellschaft mbH) ...

Meer tonen
NL-banner neu sanl