munten
Alle maten 1 prijs
bill
Kopen op rekening of via iDeal
retourzending
Gratis terugsturen

Gunstige dames pantoffels online

Dames pantoffelszijn echt huis stappers, lekker voor dat je gaat slapen of voor in the ochtend, daarom moeten pantoffels ook warmte en comfor bieden. Er zijn verschillende soorten pantoffels er zijn pantoffels die om de hiel sluiten en er zijn pantoffels die dat niet doen en er zijn veel verschillende soorten stoffen die worden gebruikt om een pantoffel te maken. Ook zijn er verschillende soorten maten en stylen pantoffels, daarom bieden wij een uitgebreid assortiment van pantoffels aan, zo zit er altijd wel die perfecte pantoffel tussen.

Onze gunstige dames pantoffels komen in verschillende soorten en maten, wij maken dan ook gebruik van de 1 maat 1 prijs regel, zo hoeft u niet meer te betalen voor een maatje meer.

Dames pantoffels bij de online shop van YOUR LOOK... FOR LESS! kopen.

Wij hebben onze online shop zo in elkaar gezet dat hij voor iedereen makkelijk te begrijpen is, zo kan iedereen optimaal genieten van de producten die YOUR LOOK... FOR LESS! te bieden heeft. U kunt uw pantoffels gemakkelijk online bij ons bestellen u hoeft alleen het artikelnummer op het bestelformulier in te vullen en ten slotte vult u uw klantgegevens in en nu maar wachten op die gunstige pantoffels.

De pantoffels zal binnen een week naar u toegezonden worden en als uw gunstige pantoffels niet meteen leverbaar is ontvangt u uw pantoffels binnen ongeveer 3 weken. De betaling voor de pantoffels dient binnen 14 dagen na de levering voltooid te worden, de verzendkosten bedragen € 5,50.Voor verder informatie over onze leveringen, betalingen en voorwaarden klikt u met een klik van de muis op service, daar vindt u alle informatie die u nodig heeft. Mocht u toch vragen of opmerkingen hebben kunt u ons telefonische bereiken van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 21:00 en ook zaterdag zijn wij telefonische bereikbaar van 09:00 tot 17:00 op 010 – 711 14 99.

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Nu aanmelden en geld besparen!

Ik wil in de toekomst graag aanbiedingen, trends en acties ontvangen die worden aangeboden op your-look-for-less.nl (uitgevoerd door Your look for less! Handelsgesellschaft mbH) ...

Meer tonen
NL-banner neu sanl