munten
Alle maten 1 prijs
bill
Kopen op rekening of via iDeal
retourzending
100 dagen gratis retourneren
Startpagina/Dames/Grote maten/Onderbroeken/Damesonderbroeken in grote maten

Damesonderbroeken in grote maten

423

Welke modellen damesonderbroeken voor grote maten zijn er?

Als uw onderbroek maar goed zit, want dan kunt u er elke dag helemaal tegenaan. Een damesonderbroek in een grote maat van Your Look… For Less! is namelijk het ultieme alledaagse kledingstuk. U kunt deze grote maten damesslips de hele dag lang op kantoor dragen, zonder dat deze onderbroeken ook maar een moment oncomfortabel zitten.

Natuurlijk zijn er ook veel verschillende modellen plussize damesonderbroeken. Elke vrouw heeft immers een andere wens voor haar basics. Your Look… For Less! heeft onder anderen de volgende damesonderbroeken in grote maten in de collectie:

  • Damesonderbroeken met pijpjes in grote maten. Deze damesonderbroeken in grote maten zijn ideaal voor wat extra warmte en steun. De pijpjes bedekken een groter oppervlak van uw lichaam, waardoor ook meer van uw figuur warm gehouden wordt. Bovendien geven deze damesonderbroeken in grote maten zo meer steun aan uw bovenbenen.

  • Tailleslips in grote maten voor dames zitten helemaal rondom de buik aan de onderkant. Deze plussize damesslips lopen tot hoog op de buik, tot aan de taille, waardoor deze damesonderbroek in grote maten veel stevigheid biedt. Daarnaast werkt deze damesonderbroek ook corrigerend voor uw buikje.

  • De reguliere slip is de damesonderbroek in een grote maat die het dichtst in de buurt komt van een standaard onderbroek. Deze draagt lekker over de onderkant van de buik heen, en zorgt voor een mooie, vrouwelijke pasvorm rondom uw billen.

Wat zijn de beste onderbroeken voor grote maten?

Bij Your Look… For Less! hebben we niet alleen veel verschillende soorten damesonderbroeken in grote maten, we hebben ook de beste soort onderbroeken voor dames met grote maten:

  • Natuurlijk mag ieder lichaam gezien worden. Mocht u echter toch wat onzeker zijn over bepaalde lichaamszones, dan zijn er de figuurcorrigerende damesslips in grote maten. Uw rondingen zullen, dankzij een kleine correctie door de damesslips, nog mooier voor de dag komen.

  • Dames XL-pantyslips zijn ook perfecte onderbroeken voor vrouwen met een maatje meer. Niet alleen vanwege de fijne grotere maat, XL, maar ook omdat de pantyslip lichaamszones verbergt waar u misschien wat minder trots op bent. Uw andere mooie rondingen komen vallen dan juist meer op.

  • Damesonderbroeken in grote maten met stretch zijn ook hele fijne onderbroeken voor dames met een grotere maat. Het stretchmateriaal zorgt ervoor dat de onderbroek zich aan verschillende lichaamsvormen kan aanpassen, ook aan grotere maten.

  • Naast een fijne soort damesonderbroek in grote maten is het ook fijn om het juiste materiaal te dragen. Katoen is het beste materiaal voor als u graag luchtigere onderbroeken in grote maten draagt, terwijl een damesonderbroek in grote maten met kant wat romantischer is. Welke damesonderbroek het beste is, hangt dus ook deels van uw persoonlijke voorkeuren af.

Welke slips corrigeren een buikje?

Elke vrouw mag er zijn, en elk lichaam natuurlijk ook. Mocht u toch echter wat ontevreden zijn over uw buikje en deze graag wat meer verbergen, dan heeft Your Look… For Less! de volgende damesonderbroeken in grote maten voor u in huis. Zo kunt u zorgeloos stralen.

  • Onderbroeken voor dames met een maatje meer die tot wat hoger op de buik door lopen zijn de beste onderbroeken om een buikje mee te corrigeren. Deze damesonderbroeken in grote maten drukken uw buik wat platter, waardoor u wat slanker lijkt. Daarnaast zorgen deze damesonderbroeken ook voor wat extra stevigheid. Uw onderbroek zit de hele dag goed.

  • Shapewear is het ultieme corrigerende ondergoed binnen de damesonderbroeken in grote maten. Shapewear gaat nog een stapje verder dan de tot hoog op de buik lopende onderbroeken. Het creëert een mooi silhouet onder elke soort kleding.

  • Niet alleen het type damesonderbroek in grote maten kan corrigerend werken voor een buikje, maar ook de print en de kleur. Kleine prints zorgen bijvoorbeeld voor een afslankend effect. Dit komt omdat het oog niet op één plek kan rusten, wanneer er zoveel verschillende printjes te zien zijn.

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Nu aanmelden en geld besparen!

Ik wil in de toekomst graag aanbiedingen, trends en acties ontvangen die worden aangeboden op your-look-for-less.nl (uitgevoerd door Your look for less! Handelsgesellschaft mbH) ...

Meer tonen
NL-banner neu sanl