Strandmode

23

Lekker zomers in de fleurige strandkleding van Your Look… for less!

Wanneer u heerlijk in de zon heeft gelegen in uw badkleding, en plotseling bedenkt dat u even gauw naar de mini-supermarkt moet, is onze fleurige strandkleding voor dames ideaal! Een simpele strandjurk die u snel aantrekt, is altijd handig wanneer u met vakantie bent. Op vakantie bent u ontspannen, en dan moet er niet teveel gebeuren. Onze strandkleding zorgt ervoor dat u in een mum van tijd aangekleed bent. De strandkleding van Your Look... for less! is voor meerdere gelegenheden te gebruiken: u kunt de strandkleding dragen naar het strand, maar u kunt de strandkleding ook ’s avonds dragen, al struinend over de boulevard, op zoek naar de leukste souvenirs.

Voor iedere vrouw, de perfecte strandkleding bij Your Look... for less!

Iedere vrouw is uniek en heeft een eigen smaak. Bij Your Look... for less! heeft u de mogelijkheid te kiezen uit verschillende artikelen, zodat u precies datgene vindt wat bij u en uw persoonlijke interesses past.

Ook de dames met grote maten krijgen bij Your Look... for less! de mogelijkheid om de perfecte strandkleding te kiezen. Hierbij geldt bij Your Look... for less! altijd: alle maten, één prijs!

Gemakkelijk en snel uw fleurige strandkleding online bestellen bij Your Look... for less!

Heeft u even geen tijd om een grote winkelstad te doorzoeken naar de perfecte strandkleding voor uw vakantie? Wilt u rustig en ontspannen, onder het genot van een kopje koffie, uw strandkleding uitzoeken? Bij Your Look... for less! hebben wij alle tijd voor u. U kunt er rustig voor gaan zitten en ‘bladeren’ door onze strandkleding. Wanneer u heeft gevonden wat u graag wilt, kunt u dat in uw virtuele winkelmandje doen. U kunt uw strandkleding gemakkelijk bestellen en wij zorgen voor de rest. Uw strandkleding wordt bij u thuis bezorgd, en u kunt dan rustig de tijd nemen om uw strandkleding te passen. Vindt u de strandkleding toch niet zo mooi? Dan kunt u het heel gemakkelijk weer naar ons terugsturen. Eventueel, heeft Your Look... for less! de optie om de strandkleding bij u thuis op te halen. Makkelijker kan het haast niet!

Vragen?

Indien u nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 op 010-7141499. U kunt ook een e-mail sturen naar klantenservice@your-look-for-less.nl. Wij hopen dat u met plezier uw kledingstukken van Your Look... for less! zult dragen.

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Nu aanmelden en geld besparen!

Ik wil in de toekomst graag aanbiedingen, trends en acties ontvangen die worden aangeboden op your-look-for-less.nl (uitgevoerd door Your look for less! Handelsgesellschaft mbH) ...

Meer tonen
NL-banner neu sanl