munten
Alle maten 1 prijs
bill
Kopen op rekening of via iDeal
retourzending
100 dagen gratis retourneren

Korte maten

940
Jegging - dark-blue
Jegging
Meerdere kleuren verkrijgbaar.
slechts € 23,-
Meer artikelen uit deze categorie:

Mode voor kleine vrouwen in de korte maten shop van Your Look… for less!

De juiste dameskleding vinden is sowieso al een enorme uitdaging, maar dit wordt al helemaal moeilijk wanneer u wat kleiner bent. Dameskleding wordt geproduceerd als standaard grootte, en vaak kunnen de dames die wat korter zijn deze kleding niet dragen. In onze korte maten shop bieden wij u de mogelijkheid om modieuze dameskleding voor korte vrouwen te kopen. De dameskleding is beschikbaar in korte maten, en deze omvatten: K-maten en EK-maten. Hieronder wordt Korte-maten en ExtraKorte-maten verstaan. Door onze korte maten shop, bieden wij de vrouwen die wat kleiner zijn, ook de mogelijkheid om zich modieus te kleden! Vergeet problemen als uw broekspijpen oprollen en uw mouwen omvouwen; met onze korte maten shop is dat vanaf nu verleden tijd! Onze dameskleding in onze korte maten shop heeft de perfecte pasvorm voor de kleinere vrouw. Met Your Look... for less! ziet u er altijd even stijlvol uit!

Straal als ooit tevoren in dameskleding van de korte maten shop van Your Look... for less!

Waren het vroeger voornamelijk de lange dames die geen dameskleding met perfecte pasvorm konden kopen; hedendaags is dat precies omgedraaid. Voor de kleine dames is het in elk geval zeer belangrijk dat de naden goedlopen en de rondingen goed naar buiten komen. Doordat kleine vrouwen al zo ‘petite’ zijn, verdwijnen al gauw de vormen in standaard kleding. In onze korte maten shop bieden wij voor de korte vrouwen kleding aan die perfect een nauw aansluit aan uw figuur.

Kledingtips voor de korte vrouw in de korte maten shop van Your Look... for less!

Voor korte vrouwen is het belangrijk dat het accent ligt op de vormen van het lichaam. Draag daarom ook niet gauw een broek die aan het einde wijd uitloopt; dit geeft een vreemd effect. Schoenen in (bijna) dezelfde kleur als uw broek, zorgen ervoor dat u langer lijkt. Ook verticale strepen of een verticale rits doen het goed. Verticale strepen laten uw lichaam langer lijken. Uw kleding volledig in dezelfde kleur dragen, is ook een zeer goede optie. Hierdoor heeft de kijker geen mogelijkheid om ergens halverwege te stoppen met kijken, waardoor uw lichaam optisch langer lijkt. In onze korte maten shop, vindt u vele kledingstukken, die ervoor zorgen dat uw lichaam optisch langer lijkt. Neemt u eens rustig een kijkje in onze korte maten shop. Er is veel keuze in zowel K-maten als EK-maten.

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Nu aanmelden en geld besparen!

Ik wil in de toekomst graag aanbiedingen, trends en acties ontvangen die worden aangeboden op your-look-for-less.nl (uitgevoerd door Your look for less! Handelsgesellschaft mbH) ...

Meer tonen
NL-banner neu sanl