munten
Alle maten 1 prijs
bill
Kopen op rekening of via iDeal
retourzending
100 dagen gratis retourneren
Startpagina/Dames/Grote maten/Broeken/Broeken oor dikke dijen

Broeken oor dikke dijen

687

Broeken voor dames voor breden heupen vinden

Bij Your Look…For Less! vindt u comfortabele en prijsvoordelige broeken voor vrouwen met brede heupen.

Laat u inspireren door een kwalitatief assortiment aan curvy damesbroeken en vindt een broek die goed bij brede heupen en volle bovenbenen past. Of laat u overtuigen door broeken die uw forse bovenbenen afslanken en uw figuur mooi in balans brengen. Hier vindt u talrijke mogelijkheden om een slank silhouet te creëren die uw curvy vorm perfect benadrukt.

Welke dames broek past het beste bij brede heupen en volle bovenbenen?

U maakt zich op voor een leuk etentje buitenshuis en speurt uw kledingkast af, op zoek naar de beste broek voor brede heupen. Een broek die zowel wijdvallend als aansluitend is en over een aangename tailleband beschikt die naadloos op de rondingen van uw bovenlichaam aansluit.

Na even speuren komt u tot de conclusie dat u een nieuwe broek voor forse bovenbenen nodig heeft. Vandaar dat u in de webshop van Your Look…For Less! bent beland. Het assortiment damesbroeken voor volle heupen heeft u heel wat damesbroeken voor een vol figuur te bieden. Wat dacht u van:

  • Comfortbroeken

  • Wortelbroeken

Dit soort broeken beschikken over uiteenlopende kleuren en zullen uw volle bovenbenen perfect camoufleren. Dames broeken voor brede heupen beschikken over een aangename comfortband en leggen bijvoorbeeld nadruk op uw taille.

Ook een spijkerbroek voor dames met brede heupen en een smalle taille is een optie!

Welke soort broek slankt forse bovenbenen het beste af?

Naast damesbroeken voor volle heupen vindt u ook broeken die forse bovenbenen afslanken. Denkt u eens aan:

  • Marlene-broeken

  • Culottes

  • Palazzo-broeken

  • Capribroeken

Marlene-broeken lijken een beetje op flared broeken. Ze beschikken over wijde broekspijpen en vallen losjes om de bovenbenen. Dat geldt ook voor culottes en palazzo-broeken die over een aangename tailleband beschikken en elegante zakken hebben.

Capribroeken hebben een verkorte lengte en leggen de focus op smallere gedeeltes van uw figuur, zoals de enkels.

Trouwens: Heeft u een smalle taille? De dames broeken voor brede heupen en smalle taille komen u helemaal tegemoet. Flared jeans zullen u eveneens beeldig staan! Ook jeans of broeken met een hoge taille zullen uw smalle taille accentueren.

Wat draag je het beste op een curvy broek voor een slank silhouet?

Als u inmiddels wat dames broeken voor brede heupen heeft gevonden, mag uw outfit niet achterblijven. U loopt er immers graag verzorgd bij, met kledingstukken die perfect op uw silhouet aansluiten.

Met de curvy damesbroeken van Your Look…For Less kunt u in een handomdraai een mooie outfit creëren.

Combineer de broeken met leuke tops of bovenstukken die over een V-hals of ronde hals beschikken. Ook tunieken met luchtige snit of lange blouses met A-lijn zullen uw curvy figuur ten goede komen.

Broeken in een donkere kleur of bengalinebroeken met siernaden aan de voorkant, zullen u optisch slanker laten lijken.

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Nu aanmelden en geld besparen!

Ik wil in de toekomst graag aanbiedingen, trends en acties ontvangen die worden aangeboden op your-look-for-less.nl (uitgevoerd door Your look for less! Handelsgesellschaft mbH) ...

Meer tonen
NL-banner neu sanl