munten
Alle maten 1 prijs
bill
Kopen op rekening of via iDeal
retourzending
100 dagen gratis retourneren
Startpagina/Dames/Grote maten/Badmode/Minimizer badpakken

Minimizer badpakken

25

Minimizer badpakken voor mooie vrouwen met een maatje meer

Het is misschien wel het meest favoriete seizoen van het jaar voor veel Nederlanders: de zomer. De maanden waarin de meeste mensen lekker wat meer vrij zijn, en de temperaturen wat stijgen. De maanden waarin u heerlijk van zon, zee en strand kunt genieten. En wat kan daar beter bij helpen dan het minimizer badpak?

Dit minimizer badpak heeft als grote voordeel dat het een ideaal badpak met grote cup is. Zo kunt u ook als u wat grotere borsten heeft prachtig voor de dag komen in een mimizer badpak met een perfect passende pasvorm. Zo kunt u vol zelfvertrouwen in een prachtig vrouwelijk minimizer badpak genieten van een dagje strand.

Welk zwempak is het beste voor grote borsten?

Elke minimizer badpak in onze collectie is perfect voor vrouwen met wat grotere borsten. Wel hebben we veel keuze op het gebied van halslijnen, bandjes, prints en kleuren. U kunt zo zelf het beste zwempak voor u kiezen, met de voor u juiste halslijn en kleur. Uw buste komt zo nog mooier onder de aandacht, en uw rondingen komen natuurlijk en prachtig voor de dag.

Zo kunt u voor de volgende modellen halslijnen en bandjes gaan:

  • Badpakken voor grote borsten met een lagere ronde halslijn zijn ideale minimizer badpakken voor vrouwen die graag wat stevigheid verlangen van hun badpak. De ronde halslijn laat de aandacht ook minder naar de borsten zelf gaan.

  • Wilt u wat extra’s voor uw minimizer badpak? Kies dan voor een zwempak voor een grote buste met een leuke halslijn. Een minimizer badpak met een kraag met franjes, bijvoorbeeld. Een heel erg stijlvol verschijnsel, welke maat u ook heeft. Bovendien vallen uw borsten minder op met deze halslijn, omdat ze letterlijk wat meer verstopt worden.

  • Dames minimizer zwempak met gekruiste bandjes zijn ook heerlijke minimizer badpakken voor vrouwen met een cupmaatje meer. Deze bandjes zorgen er niet alleen voor dat dit badpak steviger zit rondom de buste, uw rondingen worden ook mooi geaccentueerd met deze pasvorm.

Ook op het gebied van kleuren en prints is er veel keuze:

  • Ook minimizer badpakken met een streepjespatroon zijn hele mooie zwempakken voor grote borsten, vanwege dat ze uw natuurlijke rondingen nog mooier onder de aandacht zullen brengen. Verticale streepjes zorgen er bovendien voor dat de aandacht niet naar uw borsten gaat, maar naar de lengte van uw lichaam.

  • Monochrome minimizer zwempakken helpen ook mooi om uw decolleté knap voor de dag te laten komen. En een minimizer badpak met monochroom patroon raakt ook nooit uit de mode. Minimizer badpakken in klassieke kleuren, zoals zwart of grijs, gaan heel handig lang mee. Zwart kleedt bovendien af, wat ideaal is om de aandacht van de borsten af te houden.

Welke badpak verbergt grote borsten het beste?

Het kan natuurlijk ook zijn dat u liever voor een minimizer badpak gaat dat uw borsten iets kleiner laat lijken dan deze misschien wel zijn. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht, en hebben we de volgende minimizer badpakken voor u.

  • Badpakken voor een zware boezem met een ronde halslijn laten uw decolleté wat minder volumineus lijken, wanneer u daar behoefte aan heeft.

  • Ook andere hoge halslijnen voor badpakken met een grote cupmaat kunnen uw borsten wat smaller laten lijken. Ideaal als u een ander soort, maar nog steeds prachtig, silhouet wilt creëren.

  • Zwempakken met een minimizer effect met veel details aan de bovenkant van het badpak zijn ook een slimme manier om uw buste kleiner te laten lijken.

  • Als laatste is er ook nog het grote borsten badpak met een V-hals. Deze minimizer badpak zal de aandacht op de verticale lijnen in uw badpak leggen. Dit houdt in dat de aandacht van anderen uiteindelijk ook naar de lengte van uw lichaam gaat, in plaats van naar de breedte. Ook weer een ideale manier om uw buste wat kleiner te laten lijken.

Welke mooie minimizer badpak u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat deze van materialen van hoge kwaliteit worden gemaakt. Of u nu een grote buste zwempak wilt met een wijde, open rug, of een dames minimizer zwempak met een hoge halslijn, u kunt het allemaal handig, gemakkelijk en snel kopen bij ons. Zorg ervoor dat u uw juiste cupmaat weet, en het wordt optimaal genieten van uw minimizer badpak deze zomer!

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Nu aanmelden en geld besparen!

Ik wil in de toekomst graag aanbiedingen, trends en acties ontvangen die worden aangeboden op your-look-for-less.nl (uitgevoerd door Your look for less! Handelsgesellschaft mbH) ...

Meer tonen
NL-banner neu sanl