munten
Alle maten 1 prijs
bill
Kopen op rekening of via iDeal
retourzending
100 dagen gratis retourneren
Hallux valgus
Selectie opheffen

Hippe schoenen hallux valgus

Zoekt u goede schoenen die uw voeten helemaal tegemoet komen? Schoenen voor probleemvoeten, schoenen voor gevoelige voeten of schoenen die speciaal voor brede voeten gemaakt zijn? Bekijk de hippe schoenen hallux valgus dan eens. Deze schoenen kunnen functioneel gedragen worden en houden rekening met uw grote teen.

Schoenen hallux valgus beschikken over een aangename wijdte en een comfortabel voetbed. Ze bieden veel ruimte aan uw voorvoet en sluiten mooi aan. Eventuele orthopedische zolen zijn makkelijk toe te passen. Met comfortabele schoenen voor hallux valgus geniet u van passende schoenen zonder vervelende drukpunten. Bij Your Look…For Less! vindt u de beste schoenen voor een hallux valgus.

Welke schoenen kan ik dragen met hallux valgus?

Heeft u tijdens een wandeling geregeld last van uw voeten of het idee dat uw voet niet goed in uw schoen past? Goed mogelijk dat dit door het dragen van verkeerde schoenen komt. Met name dames hebben er last van. Denkt u maar eens terug aan die avonden dat u zich met pijn en moeite op pumps staande wist te houden.

Bij Your Look…For Less! behoren deze voetklachten tot de verleden tijd. Helemaal wanneer u de hippe schoenen hallux valgus bekijkt. Als u uw voeten tegemoet wilt komen, zou u hallux valgus schoenen kunnen kopen. Schoenen die geschikt zijn voor hallux valgus zijn onder andere:

 • Klittenbandschoenen

 • Sandaaltjes

 • Instappers

 • Pantoffels

 • Huisschoenen

Ook wandelschoenen hallux valgus met comfortabel voetbed zijn een voorbeeld van schoenen hallux. Pantoffels hallux valgus zullen u binnenshuis een plezier doen. Instappers of zogenoemde huisschoenen met brede klittenbandsluiting zijn goede schoenen die uw voeten veel ondersteuning bieden. Een sandaal hallux valgus of hallus valgus slippers zijn een optie wanneer u uw voeten de nodige ventilatie wilt bieden.

Wat zijn de speciale kenmerken van hallux valgus?

Nu u weet welke schoenen u bij hallux valgus kunt dragen, kan het beslist geen kwaad om nog eens bij de eigenschappen van dit fenomeen stil te staan. Hallux valgus kenmerkt zich door:

 • Een naar binnen gedraaide, grote teen

 • Een rode knobbel aan de zijkant van uw voet

 • Eventuele blaren, eelt of wonden op de knobbel bij uw teen

‘Hallux valgus’ is latijn voor ‘grote teen’. ‘Valgus’ duidt op een standsafwijking ten opzichte van de andere tenen. De teen staat dus ietsjes scheef.

Indien u deze aandoeningen herkent, is het verstandig om brede schoenen hallux valgus aan te schaffen. Ook hippe schoenen hallux valgus zijn geschikt om hallux valgus klachten te beperken. Brede schoenen hallux valgus met zacht leer en schok dempende schuimvulling geven uw voeten en tenen ruimte. Ze verminderen pijnklachten.

Dames hebben vaker hallux valgus klachten dan heren. Dat komt door het dragen van schoeisel met hoge hakken en veel druk op uw voorvoet. Met damesschoenen voor hallux valgus worden drukklachten verminderd. Uw voeten hebben meer bewegingsvrijheid en ondersteuning.

Waar moet ik op letten bij het dragen van hallux valgus?

Als u hippe schoenen hallux valgus wilt aanschaffen, kunt u letten op:

 • De anatomie van uw voet (lengte, breedte, vorm)

 • Schoenen met een zachte, rekbare bovenkant

 • Schoenen zonder hak

 • Schoenen met veters of klittenband

In het assortiment van Your Look…For Less! vindt u leuke schoenen voor hallux valgus die passen bij de vorm, lengte en breedte van uw voeten. Kies modellen met elastisch en soepel bovenwerk om druk of wrijving op de voetknobbel te vermijden. Platte schoenen met schok dempende zool of lage hak zullen uw voet optimaal ondersteunen. Veters en klittenband geven uw teen de nodige ruimte en flexibiliteit.

Minder tonen
Onze nieuwsbrief
Nu aanmelden en geld besparen!

Ik wil in de toekomst graag aanbiedingen, trends en acties ontvangen die worden aangeboden op your-look-for-less.nl (uitgevoerd door Your look for less! Handelsgesellschaft mbH) ...

Meer tonen
NL-banner neu sanl